Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.8
av 5

Detention


Den labile Wilson uppmanas att jobba som lärarvikarie på en "high school". Ganska snart märker han att det är eleverna som styr, uppbackade av sina rika föräldrar. Skolledningen saknar såväl makt som auktoritet, och inte ens lärarna går säkra för elevernas våld och sexuella övergrepp. Wilson bestämmer sig till slut för att droga och kidnappa de värsta bråkmakarna.


Originaltitel Detention
Alternativ titel Learning Curve
Regissör Andy Anderson
Manus Andy Anderson
Genre Drama, 90-tal
Skådespelare John S Davies, Marsha Dietlein, Meason Wiley, Susana Gibb, Brandy Little, Kirk Kelleykahn, Rebecca Sanabria, Gail Cronauer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5
Filmnummer 104873

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2013-04-23
Det är taffligt, det är yxigt, skådespelet är klent, och trovärdigheten är inte alltid på topp. Men detta till trots så är Detention helt fantastisk. Den är rå, den är smart och den är jävligt intressant. Och den känns unik, utan att för den skull vara extrem. Att produktionsnivån är låg ligger givetvis filmen till last - vi pratar rejält oslipad diamant. Fast å andra sidan så bidrar dess brister till att ge filmen en personlighet, en ärlighet, ett hjärta, vilket riskerar att gå förlorat i ett mångmiljonprojekt. Rekommenderas varmt åt alla som vill se något mörkt och psykologiskt intressant, och som är kapabla att stå ut med kvalitativa skavanker. (12-/15)