Det regnar köttbullar 2: Den stora matkampen

Flint får jobb i uppfinnarlegenden Chesters labb och flyttar tillsammans med sin pappa och flickvän Sam ifrån Swallow Falls. Men när det visar sig att Flints förra uppfinning fortsätter att producera mat ? levande mat ? får han och hans team uppdraget att åka tillbaka till Swallow Falls för att ställa allt till rätta.
Originaltitel | Cloudy with a Chance of Meatballs 2 |
Regissör | Cody Cameron, Kris Pearn |
Manus | John Francis Daley, Jonathan M Goldstein, Erica Rivinoja |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Bill Hader (röst), Anna Faris (röst), James Caan (röst), Will Forte (röst), Andy Samberg (röst), Benjamin Bratt (röst), Neil Patrick Harris (röst), Terry Crews (röst), Kristen Schaal (röst), Cody Cameron (röst), Melissa Sturm (röst) |
Sevärd barnfilm med rolig humor
Gullig. Helt okej dö tittar film.
Lite bättre än 2an då den är okej men mer gulligt i filmen.
Rolig film med bra budskap
Färgglad och gullig.
Vet inte om det var jag som inte riktigt var i form för att se den, eller om den verkligen var så mycket sämre än ettan. Gillade nämligen ettan ganska mycket. Tänkte först ge en svag trea, men nä den är nog inte värd mer än en tvåa. Kändes som den riktade sig mer till de yngre barnen än vad ettan gjorde. 4/10
"Först tror jag det här kommer hända, sen kommer det visa sig att den här är skurken". Japp. Allt är förutsägbart, allt är hysteriskt och allt är täckt med vackra färger för att dölja vilken skithög till film detta är.
Påhittiga matdjur, men väldigt, väldigt mycket sämre än första filmen. Slutstruken och med en ryggradslös, störtkorkad Flynn i huvudrollen.
Hahahaha helt sinnessjukt urballad! :D Älskar den lilla jordgubben xD