2.6

Det fjärde protokollet

I ett försök att tillintetgöra NATO planerar KGB att förinta ett fridfullt engelskt bostadsområde samt en amerikansk flygbas. Endast en man från den brittiska underrättelsetjänsten kan stoppa dessa terrordåd

Originaltitel The Fourth Protocol
Regissör John Mackenzie
Manus Richard Burridge, Frederick Forsyth, George Axelrod
Genre Thriller, 80-tal
Skådespelare Ned Beatty, Michael Caine, Pierce Brosnan, Joanna Cassidy, Ray McAnally, Julian Glover, Michael Gough, Ian Richardson, Anton Rogers, Betsy Brantley

2015-11-11
Det hade ju gärna fått hända lite på två långa timmar. Lite synd då jag vanligtvis gillar den här sortens spionfilmer. Brosnan är bra och Caine passar som vanligt som handen i handsken, men det är för trist för ett högre betyg.
prr
2014-12-06
Är det där verkligen ett säkert sätt att hantera uran?
amam
2012-09-19
Svår att betygsätta. En svag trea. Blir bitvis lite tråkig och kommer nog aldrig att funka för nån som inte gillar den här sortens äldre spionthrillers.
Gordyal
2012-04-28
Den här sortens spionrullar är inte riktigt min grej. Ganska tjatig och småseg film, dominerad av Caine. (6/15)
knutsson
2012-01-02
Tänker oftare på filmen än på boken. Riktigt bra spionrulle. Mycket stark fyra
Murvel48
2010-09-10
Tja, blev lite långtråkig. Speciellt som man läst boken.
Djason
2010-03-08
Bra och spännande film. Caine och Brosnan är riktigt bra i filmen.
AsianDawn
2009-09-01
Stabil thriller, även om den känns något för snabb i vändningarna.
FabianBom
2009-04-30
spännande spionthriller
2008-03-08
En helt okej spionthriller. Här tar man verkligen historien på allvar, vilket är skönt för omväxlings skull. Michael Caine är dessutom väldigt bra i huvudrollen. Dock känns filmen lite spretig. Ett tightare fokus på grundhistorien och huvudkaraktärerna hade varit att föredra