2.4
2.4
Destination Wedding
Berättelsen om Frank och Lindsay, två främlingar som är inbjudna till en gemensam väns bröllop i Paso Robles, Kalifornien.

Originaltitel | Destination Wedding |
Regissör | Victor Levin |
Manus | Victor Levin |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Keanu Reeves, Winona Ryder |
Så platt, torr och allt kändes som ett monotont uppläst manus helt utan känsla. Jag vet att den skulle vara cynisk men den föll platt.
Tyckte om den & Winona/Keanu rakt igenom och det är uppenbart att Victor Levin inspirerats av Woody Allen. Se den om huvudrollsinnehavarna och Woody Allen tycks om.
Vilken ...konstig film. Men den är bättre än en etta
Ett ganska misslyckat försök att göra en modern screwball comedy
Kan nog beskriva detta som en överdos i cynism, fick lov att dela upp filmen, dosera. Efter att ha lyssnat på dessa individers tugg så var jag rätt trött på dem på slutet och så skönt att slippa dem. Skådespeleriet var inte heller det bästa.
Det här var inte riktigt vad jag hade väntat mig. Romantisk komedi läste jag någonstans men det är ju knappast romantiskt någonstans och komedin är kolsvart. Cynismen har huvudrollen och även om det kan vara lite kul att följa dem båda så blir det förstås jobbigt tuggande i längden. Betyget får landa in på en stark 2;a till slut. 2+
Jag slutade titta efter en halvtimme och rekommenderar att du besparar dig all den bitterhet och negativitet som filmen fullkomligt osar av.
Lite som Before Sunrise, men mer "vuxen" och mycket roligare.
Bra tempo i diskussionerna. Mindre passande bakgrundsmusik.
Två otroligt cyniska, nästan misantropiska människor som verkligen färtjänar varandra. En Romantiskt komedi helt i min smak.