2.5
2.5
Dessa vackra hästar
Unge John Grady Cole står plötsligt utan bostad när hans mor säljer familjens hus. Snabbt griper John och hans bäste vän Lacey Rawlins chansen att leva ett fritt cowboyliv i Mexico. De två drar åstad mot Rio Grande och inom kort har John förälskat sig i en mexikansk plantageägares dotter. Trots att fadern sätter stopp för förbindelsen väljer John att följa sitt hjärta.

Originaltitel | All the Pretty Horses |
Alternativ titel | Borderline - dessa vackra hästar |
Regissör | Billy Bob Thornton |
Manus | Ted Tally |
Genre | Drama, Romantik, Western, 2000-tal |
Skådespelare | Matt Damon, Sam Shepard, Penélope Cruz, Robert Patrick, Henry Thomas, Lucas Black, Miriam Colon, Julio Oscar Mechoso, Rubén Blades, Bruce Dern, Jesse Plemons |
Nja, filmen hade vissa "upplyft" men annars rätt trist...
Tack vare Matt Damon och Penelope Cruz så klarar jag av att se filmen hela vägen till slutet. Annarts var det ingen film för mig med för mycket snack och för lite handling. Jag ser dock att den är vackert filmad. En engångsfilm för mig.
En stark trea. Innehåller 3 av mina 20 favoritteman: cowboys, skönhet och unga som vill men inte får ligga. Vacker musik och vackra hästar. Matt Damon är het som texan, men å andra sidan, vem är inte det?
Jag gillade den faktiskt.
Normalt bra skådespelare men lämnar knappast något bestående intryck,,
Hade sina stunder men var extremt ointressan
i helvete heller att jag ser klart det här, sämsta jag har sett
haha herregud så löjligt med två trettioåringar som oroar sig att bli upptäckta när de rymmer hemifrån
Det började bra med vackra vyer och bra skådespelare, då allrahelst Matt Damon. Men sedan gick det överstyr, allt blev för tillrättalagt.