billiga elavtal

billiga elavtal

Desperados

När den hopplösa romantikern Wes skickar ett pinsamt mejl på fyllan drar hon till Mexiko med sina kompisar för att radera meddelandet innan hennes nya kärlek läser det.

Originaltitel Desperados
Regissör LP
Manus Ellen Rapoport
Genre Komedi, Romantik
Skådespelare Nasim Pedrad, Anna Camp, Lamorne Morris, Sarah Burns (I), Robbie Amell, Heather Graham, Jessica Chaffin, Izzy Diaz, Rodrigo Franco, Scott Rodgers, Toby Grey, Jessica Lowe, George Basil, Allan McLeod, Bryan Safi, Mon de León, Niccole Thurman, Mo Gaffney, ViviAnn Yee

Ailuj
2020-09-21
Besviken på denna! När den säljs in som rolig och absurd väntar man sig mer än en obscen scen med en delfin. Efter att ha sett och älskat New Girl med Winston och Ally så väntar jag mig så mycket mer av deras dynamik, men största problemet är väl är rollerna borde vara ombytta. Morris är så mycket bättre på att spela excentrisk än Pedrad.
2020-07-31
Detta är förutsägbart och ooriginellt men det är båda delar jag kan köpa när det kommer till romantiska komedier. Jag kompenseras istället med en kul, fartfylld och smågalen resa under tiden. Mest glad är jag dock över att se Nasim Pedrad i huvudrollen där hon på allvar får visa sin komiska förmåga och det skadar inte att hon är i gott sällskap i rollistan där Lamorne Morris alltid är sevärd.
Barneyk
2020-07-05
Jag är kanske svag för Nasim Pedrad men jag tycker ändå detta har en rätt rolig charm även om den komiska tajmingen inte direkt sitter klockrent om en säger så. Extra roligt att se Lamorne Morris som kärleksintresset också. Rätt stark tvåa faktiskt. Inget jättebra men charmigt och underhållande.