billiga elavtal

billiga elavtal
2.3

Desert Moon

Al träffar en ung flirtig tjej, Elie, på ett fik i Los Angeles och går med på att köra henne hem till hennes hus ute i Mojaveöknen, där han får stifta bekantskap med Elies mamma och hennes smädliga man. På väg tillbaka till storstaden får Al punktering, och när han stannar för att byta däcket hittar han till sin förskräckelse ett lik i bakluckan.

Originaltitel Mojave Moon
Regissör Kevin Dowling
Manus Leonard Glasser
Genre Komedi, Thriller, 90-tal, Roadmovie
Skådespelare Danny Aiello, Angelina Jolie, Anne Archer, Michael Biehn, Alfred Molina, Zack Norman, Jack Noseworthy, Lewis Arquette, Leonard Termo, Michael Berryman, Peter MacNicol, John Getz

2016-11-16
Rolig och underhållande film med bra skådespelare. Något mästerverk är det ju inte men den är klart sevärd. Svag 4:a.
Howler19
2014-12-05
Första halvan är riktigt fräsig. Bra grejer. Sen dippar det tyvärr och blir lite för farsaktigt för min smak. Men som helhet får det ändå en tumme upp!
Retard_Messiah
2012-04-28
Ikväll har jag tittat på en av Angelina Jolies tidiga filmer som heter "Mojave Moon". Filmens intrig är ganska enkel. En man (Danny Aiello) plockar upp en kvinnlig liftare (Angelina Jolie), och kör hem henne till hennes hus ute i öknen. På väg därifrån får mannen problem med bilen. När han stannar för att ordna det hittar han ett lik i bakluckan. "Mojave Moon" är en underhållande road movie med både en gnutta humor och allvar. Angelina Jolie är vacker som alltid. Trevligt är det också att man får bevittna en del trevliga nakenscener med henne. Det är dessutom väldigt underhållande att se Terminator skådisen Michael Biehn spela en riktig psykopat. Även Alfred Molina dyker upp i en underhållande biroll. Förvånansvärt många kända skådisar dyker upp i denna film. Kan starkt rekommendera "Mojave Moon" om man gillar att se charmiga road movies med hjärtat på rätta stället. Och för Angelina Jolie fans som mig själv är filmen ett måste.
Grillo
2012-03-29
Småmysig och rolig här och där men inget speciellt. Lite väl många slumpmässiga händelser för min del...
Christofer
2010-12-26
Haha, totalt fuckad på alla sätt! Den här filmen går inte att ta på allvar. Det roligaste var att allting kändes som en fars, alltså en sån där teaterpjäs där folk springer in och ut ur olika dörrar...vilket inte alls är min grej. Angelina lär ju ångra som f-n att hon ställde upp på den här.
kollind
2009-06-28
Rolig på sina håll, men fkatiskt värdelös.
jonbo
2009-04-13
Denna ger ju ingenting.
Bomkia
2006-06-27
Konstig liten film. Och Jolies tuttar är alltid en klar bonus. 3a.
Goham
2005-11-08
Helt vansinnig från början till slut! Å med en bedårande Angelina kan det inte gå fel, grym! Pistolfighten är historisk
gnuX
2003-07-10
Egentligen är den rätt dålig men den räddas av sin egen absurdhet och en totalt sjuk pistolfight :)