Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Den sista jakten


I framtiden har bensin förbjudits och befolkningen tvingas köra elektriska bilar. Den före detta tävlingsföraren Franklyn Hart tröttnar på detta och tillsammans med en ung student kör han med sin bensinslukande racerbil genom USA, mot den fria staten Kalifornien. En gammal jaktpilot i ett antikt stridsflygplan får i uppdrag att stoppa honom.


Originaltitel The Last Chase
Regissör Martyn Burke
Manus CR O\'Christopher
Genre 80-tal, Science Fiction
Skådespelare Lee Majors, Burgess Meredith, Chris Makepeace, Alexandra Stewart, Diane D'Aquila, George Touliatos, Harvey Atkin, Ben Gordon, Hugh Webster, Deborah Burgess, Trudy Young
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 38224

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sven_usling
2023-06-30
Ett fantastiskt koncept som mynnar ut i en... om man ska vara ärlig... tråkig hög med skit. Och om inte det vore nog med tråkigt skådespel, och manus, så är klippningen värdelös.
Robkiller
2022-11-01
Soppatorsk på den här bildystopin
Raimo_1985
2015-04-08
Den här bilfilmen hade jag länge velat se. Börjar bra och egensinnigt i en framtida värld där det bara existerar cyklar och kollektivtrafik. En intressant tanke. Den fd racerföraren och kollektivtrafikambassadören bryter sig ur och kör mot gränsen i sin racer-Porsche med en trogen följeslagare som vågar sig bryta ur den gråa, ja-sägande massan. Ganska amerikanskt och individ-hyllande, halvtrist skådespel och långsamt tempo. Burgess Meredith knarrar på som pilot som får flyga snabbt flygplan igen. Kan tänka mig att filmen hyrdes ut friskt på sin tid.
JanneN
2015-01-06
Fick lite extrabetyg för Burgess Meredith,s strävan att ta död på besinförbrukaren och Chris Makepeace glada utstrålning då han fick sitta bakom ratten på det häftiga åket.
Bumbi78
2010-01-13
Ett halvroligt koncept som till en början verkar mycket lovande, speciellt om man gillar post-apocalypsefilmer med omnejd. Tyvärr är detta alldeles för barnvänligt och segar ut ordentligt emellanåt.
volvo_240
2008-07-12
svag trea, inte så urusel som mannen ovan nämner. Tycker han skulle bombat lasern i slutet där.
Ihsahn
2006-06-12
Vilket fruktansvärt dåligt, osammanhängande, ologiskt skräp!