Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Jönssonligan - Den perfekta stöten


För att hämnas sin farbrors död samlar den briljante Charles-Ingvar Jönsson ihop en liga bestående av bedragaren Vanheden, sprängexperten Harry och inbrottsspecialisten Rocky för att göra den perfekta stöten.


Originaltitel Jönssonligan - Den perfekta stöten
Alternativ titel The Master Plan
Regissör Alain Darborg
Manus Alain Darborg, Piotr Marciniak
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Simon J Berger, Alexander Karim, Torkel Petersson, Susanne Thorson, Andrea Edwards, Jens Hultén, Niklas Falk, Juan Rodríguez, Mikael Brolin, Tarmo Sakari Hietala, Cedomir Djordjevic, Irma Erixson, Ramtin Parvaneh, Kola Krauze, Malin Levanon, Alexandra Alegren, Christoffer Nordenrot, Matti Boustedt, Anette Sevreus
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 753
Filmnummer 111447

Recensioner

Skapad 2019-11-29 av ehansi
Charles Ingvar, Vanheden, Harry och Rocky är tillbaka. Den numera kultförklarade filmserien får liv igen genom den nya actionspäckade storfilmen ”Jönssonligan – Den Perfekta Stöten”. Charle...   Läs mer »

Kommentarer


xpndr
2021-02-14
Torr och tillrättalagd dialog från första minuten. Efter 30 minuter va jag totalt ointresserad.
Zebulonm
2020-12-06
Bättre än förväntat, men inte i närheten av filmerna med Björn, Ulf o Gösta...
Gordyal
2019-11-16
Jag tycker att heisten funkar riktigt bra. Bra intensitet och lite spänning att skölja ner popcornen med. Däremot är det faktiskt skitdåligt fram till dess. Det är ointressant, styltigt och tråkigt hela första timmen. (6+/15)
Rai
2019-07-23
Men hjälp varför såg jag denna skitfilm? Finns inget positiv att skriva om den vidriga film..
NoWireHangers
2019-03-04
Halvokej heistfilm, men det har ju absolut ingenting med Jönssonligan att göra förutom namnen på karaktärerna. Varför rebootar man en komedifilmserie som en helt vanlig thriller?
hardcore
2018-06-30
Jag tycker inte det här är en dålig film men den är charmlös. Dom gamla jönnsonlige-filmernas styrka är just den ihop med att dom gjorda lite med glimten i ögat och karaktärer som är lätta att ta till sig.
sodomiten
2018-05-22
En mycket dålig och konstig idé att göra en remake på jönssonligan.
wasteoftime
2018-03-27
Först och främst, måste jag säga, att den var inte lika dålig som jag hade förväntat mig. Därmed inte sagt att den inte var dålig. Vem tyckte att det här var en bra idé? Och vad hade den att göra med Jönssonliga alls, förutom att de fick lite snabb marknadsföring? Ja, det var väl det de var ute efter. För den har ju ingenting med Jönssonligan så som man känner dem att göra, förutom namnen, och knappt ens det. Bara att hålla tummarna att den inte får några uppföljare. 4,0 på SH-skalan.
JPerlie
2018-02-24
Helt okej. Snygg film. Inte särskilt bra skådespel. Kändes lite styltigt men gillade dom ändå av nån anledning. Ingen fullträff men smått underhållande. Ha inga förväntningar bara.
Christofer
2018-02-24
Håller med övriga här om att just Jönsson-känslan saknades. Simon J Berger är ju dessutom den enda riktiga skådisen i gänget och han presterade riktigt hyggligt, till skillnaden från stolpskottet Torkel Pettersson som är totalt talanglös. Alexander Karim var lite mindre värdelös än väntat iaf. En förväntad etta blev iaf en tvåa till slut, vilket känns som en seger i sammanhanget.
Visa äldre kommentarer »