Den modiga brödrostens äventyr
Kvarlämnade i sommarstugan känner sig brödrosten, lampan, radion, dammsugaren och den elektriska filten lite övergivna, så de bestämmer sig för att leta reda på sin ägare inne i den stora staden. En resa som inte blir den enklaste.
Originaltitel | The Brave Little Toaster |
Alternativ titel | Den modiga lilla brödrosten |
Regissör | Jerry Rees |
Manus | Jerry Rees, Brian McEntee, Joe Ranft, Thomas M Disch |
Genre | Familjefilm, Äventyr, Animerad, Komedi, Musikal, 80-tal |
Skådespelare | Jon Lovitz (röst), Timothy Stack (röst), Timothy E Day (röst), Thurl Ravenscroft (röst), Deanna Oliver (röst) |
Titeln gjorde att jag var tvungen att se den.
Och man kan inte annat än älska den.
En av favoriterna när man var grabb! En föregångare till Toy Story!
Helt okej film. Underhållande, vacker, fin. Men också lite skrämmande.
Det ÄR en bra film! Dock är den värdelöst dubbad på svenska av Sveriges sämsta röstskådespelare genom tiderna (min personliga åsikt). Måste införskaffa mig den på engelska.
Fullkomligt underbar. Man är inte frisk om man inte älskar den här.
Pinsamt
Har för mig att denna VAR väldigt fin. Skulle kanske inte säga detsamma nu, men jag gillade den bestämt när jag var 3-6 år. Såg att flera av kommentarerna är väldigt negativa dock, så kanske det bara är jag som minns fel. Hade inga mardrömmar dock och minns den endast som bra, så den kan ju inte varit SÅ hemsk.
Det här är bara crap.
En riktigt finstämd film. Bra och tänkvärd handling vars budskap inte framstår som ett fat med moralkakor nedskyfflat i ens matstrupe. Animeringen är mycket bra och så även den svenska dubben som övertygar. Det här är en film som jag definitivt kan tänka mig att se om fler gånger i framtiden.
Så jävla mysig!