Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Den lilla trumslagarflickan


En ombytlig amerikansk propalestinsk skådespelerska rekryteras som israelisk agent.


Originaltitel The Little Drummer Girl
Regissör George Roy Hill
Manus Loring Mandel
Genre Thriller, 80-tal
Skådespelare Diane Keaton, David Suchet, Klaus Kinski, Anna Massey, Sami Frey, Thorley Walters, Yorgo Vayagis, Michael Cristofer, Eli Danker, Ben Levine, Jonathan Sagall, Shlomit Hagoel, Juliano Mer-Khamis, Sabi Dorr, Doron Nesher, Smadar Brener, Philipp Moog
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 87
Filmnummer 7724

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sirkurt
2012-08-21
Oj, det här var riktigt dåligt. Det började lovande men spårade snabbt ur. Väldigt svårt att hänga med i alla svängar tillsammans med en rörig handling och rätt ointressanta karaktärer blir det rätt jobbigt. Diane Keaton gör säkert sitt bästa även fast det känns som att hon spelar över ibland men hon lyckas i alla fall hålla ihop den här röran på nåt sätt.
Tonti
2011-12-13
Hela premissen för filmen känns oerhört krystad och svår att köpa och när det sedan bara tuffar på med allt fler orimligheter är det svårt bry sig. Särskilt som alla karaktärer är ondsinta svin förutom Keatons karaktär som bara är godtrogen och mentalt underpresterande. Hantverket är okej men det finns egentligen inget att framhålla som särskilt lyckat.
Sznax
2011-12-13
Efter att ha sett tre stycken Le Carré-filmatiseringar på kort tid så kan jag sammanfatta det med att: Antingen är han en ointressant författare eller så är det svårt att filma hans böcker. Det här är en genomgående tråkig film. Skådespelarna kommer aldrig till sin rätt, Keaton blir bättre ju längre filmen går (men vad gör Kinski i filmen). Det är ett försök att vara lite objektiv om konflikten, men det blir aldrig särskilt komplicerat. Lite spänning mot slutet, men det hjälper inte. Betyg 3.8
Ola_Schubert
2007-09-15
Inte lika bra som boken, även om filmen så får man inte med allt. Jag vill minnas att filmen också innehöll lite moraliska tvivel, men jag är inte säker. Hur som helst så är denna film bättre än München. Den får en svag fyra trots sin, i mycket, israelvänliga historia. Jag får se om den vid tillfälle.
Bomkia
2005-03-16
Välgjord thriller.
goeran
2005-01-13
En mycket fascinerande agentthriller men man bör kanske ha läst boken först för att hänga med i alla förvecklingar. Klaus Kinski är suverän som den israeliske säkerhetsofficeren.
LordSkalman
2003-12-13
Handlingen är antingen för komplex för att man skall förstå vad den handlar om när man ser den på en fredaskväll eller så har handlingen helt enkelt sina missar.

2002-10-16
Helt ok film, med bra skådespelarinsatser, men den säger inte så mycket.
NoWireHangers
2002-10-01
antar att jag inte var på humör för denna. älskar Diane Keaton och Klaus Kinski, men hade väntat mig mer av den här filmen. Var jag för trött eller är jag för dum, eller är handlingen lite väl invecklad? Synd att Klaus Kinskis roll inte var större.