Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Den lilla sjöjungfrun 2 - Havets hemlighet


Sagan tar sin början i deras vackra slott där de lever väl skyddade från Ursulas syster Morgana som bor i havet på andra sidan av den höga slottsmuren. Den onda Morgana, som kan återta kontrollen över de sju haven bara hon får tag på Melody. Men ingen har berättat för Melody om faran i havet. Inter heller att Ariel en gång levt som sjöjungfru. En dag kan Melody inte motstå sin oförklariga längtan till det lockande havet.


Originaltitel The Little Mermaid II - Return To The Sea
Regissör Jim Kammerud, Brian Smith (II)
Manus Elizabeth Anderson, Temple Mathews, Elise D'Haene, Eddie Guzelian
Genre Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Jodi Benson (röst), Samuel E Wright (röst), Tara Strong (röst), Pat Carroll (röst), Buddy Hackett (röst), Kenneth Mars (röst), Max Casella (röst), Stephen Furst (röst), Rob Paulsen (röst), Clancy Brown (röst), Cam Clarke (röst), Rene Auberjonois (röst), Kay E Kuter (röst), Edie McClurg (röst), Frank Welker (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1657
Filmnummer 1024

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2019-10-26
Trams! som de flesta av disney efterföljare...
StureStenhög
2019-09-26
Jag har inte sett jättemånga av Disneys direkt-till-video-uppföljare, men det känns som att den här är lite bättre än vad de brukar vara, och så fasansfullt mycket sämre än första filmen tycker jag inte att den är. Den är ju dock mycket mindre ambitiös med sämre animation och en allmänt blek känsla. Men storyn är faktiskt lite bättre den här gången, vilket förvisso inte är så svårt att uppnå. Det är i vilket fall som helst inte en helt dum idé att vända på perspektiven från första filmen, och det fungerar helt okej. Prins Eric är fortfarande den tristaste karaktären i filmhistorien, så det är också positivt att vi får se mindre av honom
Barneyk
2019-04-03
Jag fattar inte varför föräldrarna i alla dessa Disney-uppföljare gör samma misstag som sina föräldrar i föregående film så vi får exakt samma film en gång till.
TheHorrorfan
2014-04-12
Lite fula effekter, men jag gillar den här.
Devils_Arcade
2012-09-07
Haha jag och min barndomskompis var sjukt besatta av playstation spelet
RadioSaga
2011-08-02
Jag tycker denna är en utav de bättre uppföljarna, men de borde ha stannat efter denna. M;en när det gäller den här filmen känner jag igen mig i Melody väldigt mycket. Och hade jag med fått en chans så hade jag också velat få simma runt i de 7 haven.
Mmt
2010-07-29
Men haha?
Zax0x
2010-01-22
Enligt mig en total kopia av ettan i princip, fast omvänd.
Anakin_84
2009-06-20
vad i helvete är det här för skit egentligen? tecknat lika dåligt som ett 25 minuters avsnitt på disneychannel eller ngt liknande. w. disney must be turning in his grave...
wyrm
2009-03-16
Vad är detta för dåligt påhitt av ihopblandat skräp och skämmasmaterial till film?! Nä, varför håller disney på och gör uppföljare som suger? Gör en bra, ny film i 2D istället!
Visa äldre kommentarer »