3.7

Den hårdaste matchen

Basketfilm som handlar om legenden från gatan: Earl "the goat" Manigault.

Originaltitel Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault
Regissör Eriq La Salle
Manus Alan Swyer, Larry Golin
Genre Drama, 90-tal, Biografi
Skådespelare James Earl Jones, Don Cheadle, Ronny Cox, Loretta Devine, Forest Whitaker, Eriq La Salle, Nicole Ari Parker, Michael Beach, Glynn Turman, Monica Calhoun, Colin Cheadle, Michael Ralph, Daryl Mitchell, Clarence Williams III

jonbo
2016-08-18
Stabilt.

2011-09-25
Basket är ju så jävla tråkigt att se på. Men här går det ju an.
running_b
2009-05-12
bra och mycket gripande. Men det blir lite väl mycket crack. Det gör att man lätt glömmer glädjen och vem han var. För dyster film. Mer basket och det hade varit en stark 4:a.
monsterpop
2007-07-22
basketfilm & uräknade femmor - denna gäckande kombo måste utredas en gång för alla
Qken
2007-06-17
jag håller fullständigt med Frantic!
Bomkia
2007-04-09
Äh, vafan. 4-
Bomkia
2007-04-09
Jobbig film att se på och en riktigt bra biografisk film över en av basketvärldens okända kändisar. 3+
Frantic
2007-01-29
Svår bedömt. Filmens budskap har inget med basket att göra och det känns som att det finns andra filmer som gör det bättre. Men den är bra. Skådespelarna gör ett bra jobb och den visar en hyffsad inblick hur vem som hellst kan bli fast i skiten....
noll31
2006-03-30
Troligen den bästa basketfilmen någonsin, blir lite lång i dekisscenerna men ojoj va bra, "welcome to harlem motherfucker"
tomas1706
2006-01-24
Är det någon som har text till denna?