Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Den galopperande detektiven


Djurdetektiven Ace Venturas senaste uppdrag: att återfinna Miami Dolphins maskot, Snowflake. Stackars lilla Snowflake har kidnappats.


Originaltitel Ace Ventura: Pet Detective
Regissör Tom Shadyac
Manus Jim Carrey, Jack Bernstein, Tom Shadyac
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young, Tone Loc, Dan Marino, Noble Willingham, Troy Evans, Raynor Scheine, Udo Kier, Frank Adonis, Tiny Ron, David Margulies, John Capodice, Judy Clayton, Mark Margolis, Alice Drummond, Randall 'Tex' Cobb
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 61653
Filmnummer 17

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av connya
Diskussionen om komik förde jag litegrann när jag recenserade den pinsammt dåliga Freddy Got Fingered. Men det är precis lika svårt varenda gång man ska ge sig på att skriva om en komedi att f...   Läs mer »

Kommentarer


StureStenhög
2018-12-12
Riktigt hur jag har lyckats undvika den här filmen fram till nu vet jag inte, men det var nog hursomhelst inte så lyckat, jag hade antagligen uppskattat den mer när jag var yngre. Jim Carrey är onekligen bra på det han gör, frågan brukar snarare vara om det han gör är så bra. Han blir gärna för mycket, och det gäller i allra högsta grad här också, men samtidigt är han ändå rolig med hyfsad regelbundenhet. Så jag var hela tiden kluven till hans insats, men det som mer och mer vann över mig var faktiskt att manuset är överraskande kreativt, och rent av sammanhängande på sitt eget lilla vis. Som totalt urflippad detektivhistoria fungerar det här bättre än vad det har någon rätt att göra. Den är dessutom oskyldigt avslappnad på ett sätt som man inte ser speciellt ofta längre. Så jag roades nog trots allt tillräckligt mycket för att en svag trea ska kännas motiverad
Stygga-Vargen
2018-02-27
Sugig fjortiskomedi av värsta sorten.
Rai
2017-11-22
Jim Carrey är så jäkla jobbig att man tröttnar på honom snabbt.....
foppa99
2016-05-25
Topp 5 roligaste för mig

2016-04-14
Jim Carrey är inte min favoritskådis om man säger så men som hjärndöd underhållning är det här ändå emellanåt ganska kul, blir en trea mest för att Carrey och kompani ändå la ner så mycket hjärta i detta projekt! Klart roligare än American Pie med. :)
purskatuja
2016-02-24
Enorm nostalgi och en del goa grejer får ge den här en 3:a. Generellt blivit mindre impad av Carrey sen jag fyllde 15, men den här står sig ändå lite bättre än annat av honom.
Sunken25
2016-01-05
Jim Carrey kan göra vilken film som helst rolig, här är han i toppform och levererar. Sådär överdrivet galen man bara älskar om man gillar Carrey. 7.4/10
Ful_fisk
2015-12-24
Jim Carrey i sitt esse.... Sinnessjukt roligt!
kalis89
2015-12-09
Fantastiskt rolig film av Jim Carrey
DOKAN
2015-11-26
Vid sidan av THE MASK förmodligen Jims festligaste film! Uppföljaren där detektiven rider igen är också mycket bra fast inte lika skön. Och alla de fantastiska djuren är värda en speciell eloge!
Visa äldre kommentarer »