Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Den fördömde - tredje fallet


Tre unga kvinnor hittas döda i en gruva i Ludvika. Det visar sig att kvinnorna har blivit mördade och riksmord tar sig an fallet. Kriminalpsykologen Sebastian Bergman blir intresserad av fallet av flera skäl, bland annat för att han ser en möjlighet att sätta en gammal fiende på plats. Men fallet kryper allt närmare inpå Sebastian på ett personligt plan.


Originaltitel Den fördömde - tredje fallet
Regissör Jörgen Bergmark
Manus Fredrik T Olsson
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Rolf Lassgård, Moa Silén, Tomas Laustiola, Christopher Wagelin, Gunnel Fred, Andrea Edwards, Jacob Nordenson, Jessica Zandén, Ida Engvoll, Martin Aliaga, Daniel Larsson, Ana Gil De Melo Nascimento
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 76
Filmnummer 109462

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2019-10-31
Like larvigt som andra delen och här till slut inser man att det går inte ens att bry sig om karaktärerna. Ida Engvoll gör det bra. Kul att se Marc igen.
Portugallien
2015-12-05
2+
Christofer
2015-11-26
Jag som inte trodde att det kunde bli sämre än efter förra filmen. Fy sjutton vad uselt allting var. Alla Sebastians kvinnoaffärer är så löjligt över gränsen att det inte finns någon rimlighet i det hela.
Hypostas
2014-05-18
Lassgård hoppar från den ena sängen till den andra...
eriknr
2014-05-05
Skrattretande dålig thriller helt utan spänning och så många oavsiktligt underhållande ögonblick att man tappar räkningen efter bara några minuter. Tomas Laustiola kan mycket väl vara tidernas sämsta skådespelare och även övriga i ensemblen skämmer ut sig med högtravande dialoger och skitnödigt skådespeleri. Att sen regin, klippningen och fotot luktar gammal mansstjärt med sin sorgligt amatörmässiga känsla gör knappast saken bättre. Ett riktigt jäkla bottennapp!
bnfalkenberg
2014-01-05
Nja, inget vidare från folken bakom Bron.
mammene
2014-01-01
Det här var inte så tokigt, man får följa polisarbetet och det känns trovärdigt. Vet inte om jag kan säga det samma om Lassgårds raggningar!