billiga elavtal

billiga elavtal

Delirious

Les vill inget heller än att få igång sin fotografskarriär och ger allt för att få en bild som kan göra honom berömd. För att försöka ändra på sin situation anställer han en assistent som dessvärre gör det hela ännu värre.

Originaltitel Delirious
Regissör Tom DiCillo
Manus Tom DiCillo
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Steve Buscemi, Michael Pitt, Alison Lohman, Gina Gershon, Kevin Corrigan, Callie Thorne, Richard Short, Elvis Costello, David Wain, Mel Gorham, Peter Appel, Cinqué Lee, Kevin Phillips, Rodrigo Lopresti, Melissa Rauch, Kristen Schaal, Amy Hargreaves

Barneyk
2021-09-20
Rätt bra med kemi mellan Steve Buscemi och Michael Pitt. Slät trea.
KyLLo
2012-12-29
En inledningsvis originell dramakomedi. Steve Buscemi är utmärkt i rollen som en ganska osympatisk paparazzi. Musik används på ett sätt som får framförallt romantiska scener att lyfta mot himlen. Plus även för humorn, som överraskar. Det som jag är mest missnöjd med är händelseutvecklingen i slutet. Det gör att betyget stannar på en trea, men en klart sevärd film.
johannorlund
2012-12-12
Historien som sådan är det ju inget speciellt med, men Michael Pitt är bland det bästa jag sett nånsin. Sjukt bra skådis! Lohman är bedårande som vanligt, också.
mickebiltjyv
2012-04-07
shit jag förstår inte hur ni kan ge så lågt betyg, älskade denna film 200% underhållningsvärde!!!

2010-12-28
Äh, gud vad ointressant. En rad kompetenta skådisar ställer upp för en sörja till film. Blä
FilmGuden
2010-12-18
Underhållande framgångssaga med en tarvligt betyngande Kärlekssidospår. Men Steve Buscemi är sådär nästan obeskrivligt bra, som han allt som oftast är.
PeterTheW
2010-10-27
underhållande men lättglömd.
Kebaben
2010-05-27
Buscemi gör ett suveränt jobb, men vad hjälper det när resten av filmen är så andefattig.
Heddaz
2010-02-06
Inte så rolig, men en väldigt bra film.
everdying
2009-12-21