2.1

Deep in the Woods

Fem unga skådespelare får en inbjudan att framföra en kontroversiell scenversion av "Rödluvan" för den udda Axel De Fersen som bor i ett gotiskt slott i en bortglömd skogshåla långt ifrån mänskligheten. De unga skådespelarna accepterar inbjudan och kör iväg mot Axel De Fersens boning. Luften är fylld av spänning, förväntan, svartsjuka och lust. Deras gnabb sinsemellan avbryts endast av radions nyhetsrapportering om den serie brutala våldtäkter och mord som nyligen begåtts i området. Väl framme visar det sig att deras föreställning endast kommer att ses av två personer; Axel De Fersen och hans underlige son. Samma kväll försvinner deras värd spårlöst. Är det mord? En fälla? Hämnd? Är en psykopat lös?

Originaltitel Promenons-nous dans les bois
Regissör Lionel Delplanque
Manus Annabelle Perrichon, Lionel Delplanque
Genre Skräck, 2000-tal
Skådespelare Clotilde Courau, Clement Sibony, Alexia Stresi, Vincent Lecoeur, Maud Buquet

Starlette
2021-06-24
Ganska ointressant.
2016-10-28
Fransk skräckfilm när den är som bäst! Den är väldigt spännande, otäck och välgjord och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig!
mathias
2008-08-21
Bitvis väldigt snygg men i övrigt inget vidare.
WillyV
2007-03-04
Den lovade mkt men levererade nästan inget alls ifråga om sex & våld.
jlam
2007-02-28
Den är ju...*host*, kass.
wolfster
2004-09-26
en dålig film.
ropes_in_tears
2004-07-26
en snygg slasher med argento-influenser. håller inte riktigt hela vägen, slutet är för svagt, tyvärr. i övrigt rätt ok.
lizardking
2003-12-14
Frankrike är ett intressant land.
Pons
2003-10-18
Rätt bra rulle.
liebchen
2003-04-30
Jag köper konceptet med en mördare utklädd till varg men att springa runt i skogen och skrika medans man väntar på att dö, det är lite illa.