2.6

Deadly Spawn

En komet störtar. Det visar sig vara ett rymdmonster som tar sig till en familjs hus. Nere i källaren börjar den föröka sig och döda folk.

Originaltitel Return Of The Aliens: The Deadly Spawn
Regissör Douglas McKeown
Manus Tim Sullivan, John Dods, Douglas McKeown, Ted A Bohus
Genre Skräck, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare James Brewster, Elissa Neil, John Schmerling, Ethel Michelson, Judith Mayes, Andrew Michaels

Robkiller
2019-07-24
Det skitfula utomjordiska gummimonstret anfaller... men attans vad uselt det här var.
Xtro
2017-12-28
Otacksamt att titta på den här filmen, såga den och inte kunna se något värde i att den förmodligen har filmhistoriens groteskaste monster. Visst har den några döda stunder och ser formidabelt sunkig ut men splattret och monstren väger upp allt det där. Slutet spelas med en otippad tragisk tyngd.
Gooran
2016-11-05
Mycket kan man säga om B-monster-alienfilmer från 80-talet men helt igenom tråkiga är de sällan. Det lyckas dock den här med.
Megalon
2016-10-23
Kultig och campig splatterrulle med de tuffaste penis-aliens jag sett. Slutet är dessutom riktigt grymt! ;)
Stan
2016-03-28
Vet inte hur era penisar ser ut men...... charmig skräck, B som fan. Ser mer ut som en B-film från 70-talet än en B-film från 80-talet. Schyssta gummimonster som tuggar allt i sin väg till syntmusik.
LacombeLucien
2015-12-06
Haha, man undrar när dessa könsorgansliknande monster ska ut på stan' och röja men det sker ju aldrig, och vad sysslar ungen i källaren med? Sjukt rolig men bra? Nja.
Ondskapt
2012-04-30
Förutom några enstaka segpartier är det en skön rulle med fina monster, en del blod och bra musik. Av skräck/scifinördar gjord för likasinnade, så alla som inte diggar det kan hålla sig borta.
abbenisse
2012-04-13
varför lämnar de inte bara huset?.. sköna effekter, men det händer ytterst lite hela tiden..
ScArRrFaCe
2012-04-10
Knappast en originell b-monsterrulle, det här har jag sett 127 gånger tidigare. Manuset är ungefär lika intelligent som skådespelarna är bra. Hade inte monstret suttit i en källare hela tiden och spottat och fräst hade den varit klart bättre. Men nu är den nästan helt värdelös. Skrämmande svag tvåa.
Halofreak92swe
2011-08-18
Skön monster splatter B-film från det häliga 80-talet!