Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Dead Man Down


I New York får en gangsterledare upprepade hot och håller sig till ett tight gäng för att skydda sig. Trots det kommer hoten och dödandet allt närmre. En av hans närmaste män blir förförd av en mystisk fransyska, som i sin tur är ute efter hämnd.


Originaltitel Dead Man Down
Regissör Niels Arden Oplev
Manus J H Wyman
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Colin Farrell, Noomi Rapace, Dominic Cooper, Terrence Howard, Isabelle Huppert, Luis Da Silva Jr, Stu Bennett, Franky G, F Murray Abraham, James Biberi, Declan Mulvey, John Cenatiempo, Aaron Vexler, Andrew Stewart-Jones, Armand Assante, Jennifer Mudge
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 726
Filmnummer 101434

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Purp
2020-03-17
Hade missat den här filmen helt, bra hämdfilm rakt igenom och inget fel på slutet, stark 4a
GreenMamba
2019-01-11
Slutet sänkte filmen från 3 till 2
JimmyChris
2017-10-17
Så mycket fel i den här filmen, och jag förstår verkligen inte storheten med noomi? Hon är verkligen en högst medioker skådis - medioker skådis till en medioker film utan känsla.
Murvel48
2016-11-24
Ett manus som spretar åt alla håll, en stundtals katastrofal dialog, en otroligt träig Colin Farrel... Och big deal med dom där ärren förresten.
Ve72
2016-09-19
Usch vad dålig... Jag som tycker att Colin Farrell alltid väljer bra filmer har här gick det helt fel. Noomi presterar ännu en gång dåligt tycker jag, förstår faktiskt inte hur hon lyckas få så mycket roller.
Christofer
2015-12-06
Början och det löjliga slutet förstörde allt som möjligtvis kunde ha blivit intressant mellan Noomi
Xeno
2015-10-09
Det är möjligt att jag överskattar denna film något. Men actiondelen i början och i slutet är mycket bra och håller hög klass. Stor portion spänningen genom hela filmen. "Av och på"-relationen mellan Noomi och Collin ger ny dimension till filmen. Mycket bra!
WillyV
2015-05-05
Svag trea, underhållande men på det hela taget i dussinfilm. Howard är alltid skön och Farrell var för en gångs skulle helt okej.
Gigi1943
2014-04-06
Jag satte klockan på väckning 05.55 för att se filmen (eftersom jag gillar Noomi) och märkligt nog såg jag hela utan att somna om, men oj den var inte bra! Och Noomi var lite träig (precis som i Passion som jag inte heller gillade). Fotot var för mörkt och storyn var inte trovärdig. Speciellt slutet som ingen borde tro på. men det är väl som med alla filmer där personerna alltid har en coin i fickan för att kunna ringa ...
need_sleep
2014-01-31
Började väldigt segt, sen under ett tag blev det en hyfsad story för att avslutas med ett halvuselt slut. Tyvärr räcker det inte till mer än en 2:a trots Noomi Rapace.
Visa äldre kommentarer »