1.5
1.5
Dead and Gone
Skådespelaren Jack Wade tar hans komaliggande hustru Frankie till en avskild stuga i bergen, där en man en gång mördat hela sin familj. Jack var en man som blivit ompysslad tidigare. Nu måste han ta hand om Frankie ensam, eftersom de har slut på pengar. Denna fallfärdig stuga är allt han har kvar. Bondlurkarna till far och son som bor i närheten är udda, men verkar ofarliga. Jack firtar med konstapel Kate Eidson, en kvinna som har så dåliga minnen av kriget i Irak att hon inte ens bär en pistol. Han börjar inbilla sig saker och börjar tro att Frankie är uppe på benen. Hon är ohyfsad, rå och hånar honom hänsynslöst. Jack blir uppriven och så småningom beslutar han sig för att kväva sin hustru.

Originaltitel | Dead and Gone |
Regissör | Yossi Sasson |
Manus | Harry Shannon |
Genre | 2000-tal, Skräck |
Skådespelare | Chris Bruno, Kyle Gass, Marilyn Ghigliotti, Kathrine Bates, Kara Rose Dragun, Kayla Hampton, Robert Herrick, Quentin Jones |
Som en riktigt jävla fattig variant på the shining.. Har absout ingenting som väger upp för hur dålig den är. Den fick det inte ens att dra lite i mungiporna på mig en endaste gång.
Så jävligt dålig filmat och filmen är värdelös.
Ett skämt.
Säkerligen inget som är gjort seriöst, isåfall är det sorgligt.
Fruktansvärt dålig, inget är bra förutom inledningen
dålig film
Inledningen på filmen var klockren men ack va dåligt det blev.
Jag hoppas att andra läser dessa kommentarer angående denna film, denna är riktigt dålig.
Känslan är syrlig och det är svårt att hålla sig ifrån att stänga av den.
Allt känns billigt och uselt!
Måste varit världens billigast film att spela in: inget manus, inga riktiga skådespelare och ingen regi... Sämsta filmen det här decenniet...
Helt ok film. Fick lite "The Shining" vibbar.
vad är idén riktigt?