Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

The Three Musketeers


Efter ett misslyckat uppdrag lever de en gång i tiden så kända musketörerna Athos, Porthos och Aramis ett liv i skymundan men de väcks till liv av den unge och äventyrslystne D?Artagnan som kommer till Paris för att uppfylla sin dröm - att bli en musketör. Snart blir de indragna i sitt svåraste uppdrag någonsin - att rädda Frankrike från ett krig med England.


Originaltitel The Three Musketeers
Regissör Paul W S Anderson
Manus Andrew Davies, Alex Litvak
Genre Action, Romantik, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Milla Jovovich, Christoph Waltz, Freddie Fox, Juno Temple, Orlando Bloom, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, James Corden, Til Schweiger, Carsten Norgaard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2104
Filmnummer 86191

Recensioner

Skapad 2019-11-23 av rikirock
De en gång i tiden så välkända musketörerna Athos, Porthos och Aramis lever sina liv i skymundan, men när den unga och äventyrslystna D'Artagnan kommer till Paris för att uppfylla sin dröm at...   Läs mer »

Kommentarer


sven_usling
2018-02-23
En enormt korkad film. Paul W.S. Anderson snor återigen från sig själv och tror han är innovativ. Skådisarna passar nog egentligen i rollerna men de får ingen möjlighet att utveckla dom eftersom specialeffekter och korkade idéer (luftskepp...) tar över. En av de allra sämsta filmerna jag nånsin sett (nåja).
Ghostface
2017-01-01
En hel del slapstick och konstiga inslag som jag ändå fann underhållande. Orlando Bloom stjäl showen.
deswhip
2016-08-27
Filmen har vissa goda kvalitéer. Tyvärr finns en väldigt signifikant sämre kvalité också, nämligen att ALLA (4) musketörerna är mer eller mindre felcastade...! I övrigt är castingen jättebra. Då förstår man iallafall att det är svårt att lyckas med filmen.
Albion
2016-01-06
Klämkäck och bitvis ganska snygg film möjligen, men vulgär och osmaklig dyker också tidigt upp i mitt sinne. De ibland småtrevliga humorinslagen vänds i nästa ögonblick till rena tramset som t ex hela figuren Planchet. Trots allt så är skådisensemblen filmens styrka där egentligen det mesta annat falerar. Bäst är som så ofta Mads Mikkelsen och även Christoph Waltz får plus i kanten. Betyget blir en stark 2;a, dvs 2+
Rele
2016-01-06
Här har vi en dålig film. Jag ger en svag tvåa.
Krille80
2015-01-12
Denna film sjunker nästan direkt och fortlöper sitt berättande på botten. Så många skådespelare är här felcastade och de tvingas uttala vidrigt styltig och fånig dialog. Att flesta skådespelare dessutom verkar ha en riktigt dålig period i sitt yrke hjälper inte här. Att regissören Paul W S Anderson förmåga inte är större än så här borde jag vetat. Den enda lilla ljusglimten är unga "King Louis XIII of France" och "Queen Anne" spelade av Freddie Fox och Juno Temple.
Berniey
2014-12-17
Börjar riktigt bra men sjunker efterhand väldigt djupt med rena fantasy inslagen. Synd på en bra början?
peu-depeu
2014-10-04
Väldigt färgstark och tjusig, dock är jag inte mycket för denna typ av film.
JanneN
2014-10-03
En film med så mycket att se på, samt ett par timmar underbar underhållning, så finns det bara ett betyg. Mina idoler Logan Lerman och Orlando Bloom gjorde förbaskat bra ifrån sig. Dessutom tyckte jag att den fjollige kejsaren (Freddie Fox) var jättebra. Okej! Hela högen var bra ...
Dutch
2014-07-31
Luftskeppen var ett härligt inslag, ok film.
Visa äldre kommentarer »