Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

De sju gladiatorerna


En liten by terroriseras av en banditledare med magiska krafter. För att få hjälp reser en grupp kvinnor till Rom men ingen vill hjälpa dem. Till slut finner de hjälp i form av sju stycken gladiatorer.


Originaltitel The Seven Magnificent Gladiators
Alternativ titel I sette magnifici gladiatori
Regissör Bruno Mattei, Claudio Fragasso
Manus Claudio Fragasso
Genre Drama, Äventyr, 80-tal
Skådespelare Lou Ferrigno, Sybil Danning, Brad Harris, Dan Vadis, Carla Ferrigno, Barbara Pesante, Yehuda Efroni, Mandy Rice-Davies, Robert Mura, Emilio Messina, Giovanni Cianfriglia, Salvatore Borghese, Françoise Perrot, Antonella Giacomini
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 15363

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2015-05-03
Bra tempo, lagom dumt och hyfsat underhållande. (8/15)
Raimo_1985
2014-08-08
Inte Lous bästa men fortfarande väldigt rolig, Lou är alltid en ynnest att se. Det är för övrigt skurken i den obegripliga läderutstyrseln också.
craptastic
2012-03-27
Lagomt dumt krigaräventyr som kanske inte håller hela vägen. Fantastiskt slut hur som helst.
StureStenhög
2012-03-16
Småskön b-rulle som verkligen lyckas blixtra till då och då. Den allmänna dumhet som filmen bjuder måste ju uppskattas, och den härligt onde skurken levererar en del riktigt sköna repliker, det är också väldigt kul att kejsaren verkar vara fullkomligt retarderad. Skådespeleriet är som väntat riktigt uselt och framför allt Brad Harris ser ju ut som att han har vunnit sin roll i ett cornflakespaket, men Lou Ferrigno och Sybil Danning är ju en duo som bör skänka en del glädje till b-films-entusiasten. Filmen ser dock helt förjävlig ut, och det blir lite för många meningslösa actionscener som drar ner tempot och underhållningsvärdet. Sevärd ändå om man har en böjelse för sånt här, stark tvåa
Cthulhu4prez
2008-09-06
Anektdot: Denna rulle gick på TV för en herrans massa år sedan och jag & en polare bestämde oss för att se den efter att ha läst tv-tablåns bubbla om den. I tablån stod det att filmens skurk skulle vara osynlig. Vilket han ju inte alls var. Detta orsakade en del huvudbry hos oss. Vi satt och klurade på det där och kom fram till att personen som översatte filmens sammanfattning i tidningen hade blandat ihop "invincible" och "invisible".
SpaderSven
2008-03-11
En film man inte kan ta på allvar, bara att luta sig tillbaka och känna hur skönt det är med riktigt efterbliven film.
llubder
2006-11-23
Humorfaktorn i skurkens skinnkalsonger drar upp den från en tvåa.
DiamondWillie
2005-03-28
En rolig matiné. Dumt som sagt men hästlängder bättre än många andra filmer i genren.
tilapia
2003-12-28
Kul, som oftast när Mattei och Fragasso är i farten. Den här är imponerande kompetent, men fortfarande dum som fan. Precis som man vill ha det.