Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Daylight's End


En epidemi har förvandlat större delen av mänskligheten till blodtörstiga monster. En grupp med överlevande försöker hitta en fristad där de kan vara säkra både från de zombieliknande varelserna och från laglösa gäng.


Originaltitel Daylight's End
Regissör William Kaufman
Manus Chad Law
Genre 2010-tal, Action, Skräck, Science Fiction
Skådespelare Johnny Strong, Lance Henriksen, Louis Mandylor, Chelsea Edmundson, Hakeem Kae-Kazim, Krzysztof Soszynski, Farah White, Chris Kerson, Gary Cairns, Heather Kafka, Susana Gibb, Mark Hanson, Sonny Puzikas, Ed Spila, Matt Beckham, Sawyer Bell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 46
Filmnummer 122921

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zok
2019-07-13
Riktigt dåligt faktiskt.
fridenpaden
2019-07-12
Sämsta skit jag sett på länge. Handling: Oj det finns monster som bits. Vi skjuter dom. 90 minuter senare...oj ammunitionen tar slut.
Robkiller
2017-10-11
Zombiefilm med risig handling, springande zombies och mycket skjutande. Egentligen inte nå vidare, men Lance är ju med så alltid något. Går att se i brist på annat.
Bumbi78
2017-05-14
Som vilken actionbetonad zombiefilm som helst numera, bara massa skjutande och väldigt lite story. Inte speciellt upplyftande ärligt talat även om en gammal tuff Lance Henriksen alltid är kul att se.
TheHorrorfan
2016-10-15
Som tidigare nämnt så är den väldigt lik "I Am Legend" & "28 Dagar Senare". Enda skillnaden är ju att den här är ju klart sämre, men den är verkligen inte dålig. Jag gillar den.
Engravadlax
2016-08-11
För tankarna till Carpenters Vampires, men Johnny Strong är ingen James Woods. Han är träig, och han ser ut som en fullblodstönt med sina solbrillor och osannolikt trimmade skäggstubb. Tror nog att filmen hade haft en chans att bli hyfsad utan honom. Eller ja, mindre dålig iaf.
niebaotan
2016-08-07
Inga konstigheter här inte, välbekant story som inte bjuder på mycket nytt. Men det är fartfyllt och underhållande, välgjort för sin budget och action i skapliga mängder. Lance Henriksen och co sköter sig helt ok. 2+
mowlie
2016-07-31
Tvättäkta b-rulle som jag gav 20 minuter innan jag stängde av. Se nåt bättre!
Djason
2016-07-28
Mycket pang pang i denna sevärda b film som är en blandning av I am legend och 28 dagar senare. Man har ju sett liknande förut om man säger så men man har också sett mycket sämre.
amam
2016-07-28
Är mest en actionskräckis och försöker egentligen inte låtsas vara något annat än det. Funkar hyfsat för det den egentligen är. Svag trea.
Visa äldre kommentarer »