Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Daylight


Holland Tunnel, som förbinder Manhattan med New Jersey, kollapsar efter en olycka med explosiva ämnen och ett dussin överlevande finner sig nu fångade under Hudson River. Tunneln kollapsar sakta med säkert och de fångade går en säker död till mötes. När taxichauffören och före detta räddningsarbetaren Kit Latura finner sig precis utanför tunneln vid kollapsen bestämmer han sig för att gå in och försöka få ut de överlevande.


Originaltitel Daylight
Regissör Rob Cohen
Manus Leslie Bohem
Genre Drama, Action, Thriller, Äventyr, 90-tal
Skådespelare Sylvester Stallone, Amy Brenneman, Viggo Mortensen, Stan Shaw, Vanessa Bell Calloway, Jay O Sanders, Karen Young, Danielle Harris, Claire Bloom, Colin Fox, Renoly Santiago, Trina McGee, Sage Stallone, Marcello Thedford, Barry Newman, Dan Hedaya
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5428
Filmnummer 3807

Recensioner

Skapad 2019-12-12 av
När några tunnor med giftigt avfall exploderar i en tunnel under Hudson-floden i rusningstrafik omkommer massor av människor. Men några få överlever längst inne i tunneln, däribland säkerhets...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-01-10
Stallone gör katastrof film och det är spännande hela vägen igenom, bra tempo och blir aldrig långtråkigt på något sätt och jag måste nog säga att detta är en av Stallones bästa rollprestationer faktiskt. Gillar man katastrof filmer så ska man helt klart inte missa denna, inte heller om man är ett fan av Stallone, övrigt så får man nog inte så mycket av denna, inte idag iallafall, när den kom ut på bio 96 och effekterna var fräscha för sin tid så klart och med ljudet i en biosalong så blev detta en riktig höjdare och likaså betyget men nu när man ser om den 25 år senare på en visserligen ganska stor tv hemma, så håller den inte riktigt lika bra, effekterna är ingenting mot dagens filmer, Stallone fortfarande bra såklart men denna gång så blev det inte lika spännande eller mäktigt tyvärr och man märker även att dom flesta biroller är spelade av B-skådisar av en högre rang, utom möjligtvis Viggo Mortensen. Så tyvärr måste jag nu sänka betyget och mitt minne av hur bra den var blev lite besudlat men dåligt eller tråkigt blir det ändå aldrig, utan lite smått spännande och underhållande är det fortfarande. Betyget blir en stark 3:a ändå och har man inte sett den tidigare så kanske den ändå inte är så tokig, jag tycker inte att alla 2:or och 1:or här nedanför är rättvisa på något sätt, utan en 3:a är definitivt rättvist.
henrikj
2021-01-04
Onekligen ruggigt korkad men ändock ganska underhållande.
Rai
2018-01-19
Var länge sedan jag såg denna dåliga film!!!
Tatty
2016-04-24
Spännande och bra film med Sylvester Stallone.
Supernaut
2014-11-21
Riktigt dålig och meningslös.
Krille80
2014-10-30
Ganska spännande och rikligt exploderande film. Det är alltid lite fascinerande med människor som sitter inspärrade utan att kunna ta sig ut. Stallone är dock som vanligt ingen större skådespelare men det duger gott att titta på ändå. 2+
myslas
2014-09-27
Bättre än jag förväntat mig ändå. Skådespeleri och dialog är i grunden inget vidare men det finns ett rätt bra spänningsmoment och effekterna är fina.
Almgren
2014-02-12
Stallone är bra och filmen är skönt 90-talig, tyvärr drar några frustrerande dåliga sekvenser och enerverande biroller ned betyget rejält.
Bumbi78
2013-12-05
Stabil katastroffilm där Stallone åter räddar dagen. Raffel av sin tid och inget värt att klaga på förutom att den innehåller mer irriterande rollkaraktärer än vad känns nödvändigt. Sly borde lämnat detta otacksamma gäng strandsatta.
92axha10
2013-11-03
Kul att se Stallone i en film som inte kretsar kring action. Underhållningsvärdet är högt och Stallone är stabil. Han har en bredd, det får jag medge.
Visa äldre kommentarer »