Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Daydream Nation


Romantiskt drama om en storstadstjej som flyttar till en småstad och blir indragen i en kärlekstriangel mellan sin lärare och en stenad klasskamrat.


Originaltitel Daydream Nation
Regissör Michael Goldbach
Manus Michael Goldbach
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Kat Dennings, Reece Thompson, Andie MacDowell, Josh Lucas, Rachel Blanchard, Natasha Calis, Quinn Lord, Calum Worthy, Katie Boland, Ted Whittall
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 179
Filmnummer 84384

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Smultronsylt
2015-03-15
En svag 3:a, eller ev. en 2:a. Den måste få gro lite innan jag bestämmer mig. Skön uppläggning av filmen men stundtals jobbig och konstig.
elzplz
2013-10-11
såg den för kat dennings! gillade hennes roll mycket. "the sexual revolution is just like any other revolution, there's gonna be casualties." hehehe.
angiiee
2013-01-27
Jag tror att jag gillade filmen. Men jag är inte riktigt säker. Så den får en trea tills vidare. Kat Dennings gjorde ett sjukt bra jobb i huvudrollen!
bojaka
2012-12-29
Fan den här var ju riktigt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Var beredd på en riktigt fjantig "tjejfilm" och även om elementen som behövs för att kvalificera som sådan fanns med, så var den mer än så. Det fanns faktiskt ett visst djup i karaktärerna och även i storyn. Sevärd en Söndag :)
Danny_Boy
2012-12-02
Sjukt snyggt filmad och riktigt bra soundtrack. I övrigt en film som går väldigt upp och ner, men det fina slutet gör att det blir en 4:a. Ett stort plus går också till Kat Dennings som gör ett riktigt bra jobb i huvudrollen.
FUR
2012-06-14
Det var fantastiskt att se Josh Lucas i en så patetisk roll. Filmen i sig känns väldigt spejsad och som medvetet b ibland, men jag gillar den, och det är alltid fint att se på Kat Dennings så. Stadig trea.
dimension7
2011-09-30
En film med väldigt goda intentioner. Tyvärr spretar dramaturgin och en naturlig balans mellan allvar och humor uppnås aldrig, utan det blir mest tvära kast fram och tillbaka. Ändå sevärd.
Edithea
2011-06-13
Lite typiskt en första-gången-regissör; för många ambitioner. Men välutvecklade fina karaktärer och ursnyggt foto samt soundtrack. Dessutom tror jag att Reece kommer att bli stor, fantastisk skådespelare.
voddo
2011-06-08
Blev positivt överraskad av Daydream Nation trots en del skavanker i manuset. Soundtracket är fint (Stars!) och Kat Dennings är mycket bra.