1.9

Day of the Dead

I en stad som har översvämmats av levande döda, försöker en grupp människor rädda livhanken. Det blir inte lätt då det bokstavligen kryllar av skrikande, springande zombies.

Originaltitel Day of the Dead
Regissör Steve Miner
Manus Jeffrey Reddick
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Ving Rhames, Mena Suvari, Michael Welch, Stark Sands, Matt Rippy, AnnaLynne McCord, Ian McNeice, Christa Campbell, Nick Cannon

Skapad 2019-11-10 av Rubbermonster
Man kan lugnt säga att detta var en film som jag hade väldigt låga förväntningar på. Först och främst så är det ju en remake, vilket jag inte är någon stor fan av. Dessutom så störde jag...   Läs mer »

dudson
2019-12-20
Överaskande bra för att vara en nutida Zombie rulle! Härligt samspel mellan karaktärerna. Sen ultra-våld i massvis!#) + att den där soldat bruden var läcker att titta på%) 2+
Engravadlax
2018-04-15
Inte värre än ett Buffyavsnitt, och de överdrivna parodizombiesarna är ganska roliga emellanåt.
Fläskkäft
2015-08-20
Steve Miner har ju ändå gjort två schyssta Fredagen den 13:e, Halloween H20 samt Lake placid men Day of the dead är en riktigt sunkig oengagerad zombie-film. Den tillför absolut noll till genren och känns väldigt fantasilös. Allting osar lågbudget och skådisarna är verkligen inget vidare. Mena Suvari är dock en läcker sockerpulla att vila ögonen på men inte värd att genomlida filmen för.
Alex_K
2014-10-04
Om man hellre organiserar att göra-listorna i mobilen än kollar på filmen, då är något allvarligt fel. Skäms, Steve Miner!!!!
LTT86
2014-07-07
"Varför försöker zombie här inte att äta oss? Han är vegetarian." ......... När dom sa den repliken så dog hela filmen för mig. För den där repliken är den värsta, dummaste och löjligaste man kan säga i en zombie film.
Lotso
2014-07-07
I sin helhet är detta en dålig remake ja, men framför allt så är det en dålig zombiefilm. Personerna som gjorde denna borde verkligen ha kollat på Dawn of the Dead remaken och fått inspiration och en fundering över på hur man gör en bra George A. Romero remake. Den har inte samma charm, lika bra action eller de otäcka scenerna som Dawn of the Dead remaken hade eller samma kuslighet eller spänning som Night of the Living Dead remaken hade. Jag undrar verkligen vad George A. Romero tycker om denna filmen.
Kudden
2013-09-28
Ytterst lite gemensamt med originalet, och riktigt pinsamt på några ställen. Nära en etta, men den är inte tillräckligt aggressivt dålig för det.
Bumsi
2013-07-21
Filmen fångar inte riktigt känslan av en zombirulle och tyvärr så är jag stark motståndare till snabba zombies. Tänkande zombies är ännu värre.

2013-06-21
Denne var jo riktig bra. I hvert fall -4 spør du meg!
idd
2013-06-17
Ingen koppling till romeros rulle, men godkänt zombieös!