Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

David Brent: Life on the Road


David Brent är tillbaka, nu i rollen som resande försäljare för rengöringsmedel, men han har aldrig gett upp sin dröm ? att bli rockstjärna. I mockumentären får vi se vad David gjort efter tiden på Wernham Hogg och följa hans sista försök att nå framgång och skivkontrakt. Han bildar ett band bestående av medlemmar som inte har något emot att tacka ja till hans pengar, trots att de inte bryr sig ett dugg om vare sig honom eller hans dröm. Dessutom mer eller mindre tvingar David rapparen Dom, som han skulle varit manager åt, att följa med på turnén för att ge den en någotsånär seriös prägel.


Originaltitel David Brent: Life on the Road
Regissör Ricky Gervais
Manus Ricky Gervais
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Ricky Gervais, Doc Brown, Tom Basden, Andy Burrows, Steve Clarke, Michael Clarke, Stuart Wilkinson, Jo Hartley, Tom Bennett, Mandeep Dhillon, Rebecca Gethings, Abbie Murphy, Nina Sosanya, Diane Morgan, Ashley McGuire, Roisin Conaty, Alexander Arnold
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 259
Filmnummer 121103

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2021-05-19
Office UK känns ungefär som att hjärnan skriker i 7 h. Så om man har tagit sig igenom den, vad gör ytterligare 1 och 1/2 liksom.
Brouhaha
2018-08-22
Självklart håller jag med om att The Office är världens bästa tv-serie of all time. Men det känns som att Ricky har tappat karaktären. Man känner inte igen personlighetsdragen. Han har lagt till en del grejer och tagit bort mycket. Men låtarna är ju fantastiskt bra, så det är en underhållande film att titta på. "Slough" är ett sant mästerverk. Vilket geni han är ändå, Ricky.
TURGUT
2017-08-12
Roligt att återse David Brent men blir lite för mycket av honom för en långfilm, mer lagom att se honom i formatet TV-serie om 30 minuters avsnitt.
vonadel
2017-06-08
Efter att precis sett om Office UK som jag tycker är väldigt bra var det då dags att se denna. Mina förväntningar var därför högt ställda. Tyvärr når denna film inte alls upp på Office-nivån. När en bra bit av filmen passerat så har jag på sin höjd fått fram några försiktiga leenden. Egentligen inte så mycket till komedi, utan den är mest tragisk. Tycker mest synd om honom. Fast jag tycker ändå inte det är dåligt. Är för stor fan av Office för att ge sämre betyg. 6/10
-Hedda-
2017-04-14
Säkert en mycket uppskattad film för de som gillar karaktären David Brent. Tyvärr ett lägre betyg från mig som inte finner en stor portion David Brent humoristisk. Empatiserar för hårt med killen och blir mer ledsen än glad. Ganska kul låtar dock.
tvamvarg
2017-04-07
Ungefär som väntat, samma som The Office fast lite sämre, och lite för långt. Mer sikte på medkänsla med David denna gång.
Zaphod
2017-03-27
Räddas från 1an av de roliga sångerna som David framför. Men. Man blir besviken på hur mycket sämre hantverket är jämfört med tv-serien. Blickarna i kameran sitter inte o.s.v.
wasteoftime
2017-03-02
Den här kommentaren kan innehålla spår av spoilers. Jag tycker att MetalJukebox sammanfattar det hela rätt bra. Det är ju kul, Gervais kan ju verkligen den här "rollen" bra. Men det blir liksom lite för mycket Brent. Och det blir filmen lidande utav. Finns liksom ingen nyansskillnad, tills det bara vänder på slutet. På sina bästa ställen är det en tvåa, men ja, det blir lite för tjatigt, och det är alldeles för likt "The Office" för att påstå sig att handa om något annat, något som inte hade stört om det liksom hade varit en "follow-up" på vad gör Brent idag t.ex., utan den ska ju fokusera mer på hans försök att bli rockstjärna, vilket den i delar absolut gör. 0,0 på SH-skalan.
MetalJukebox
2017-02-27
Kul med The Office revival, dock är jag lite kluven till den här filmen. The Office gav ett mer balanserat och nyanserat intryck i och med att den handlade om fler karaktärer. Då den här bara handlar om Brent så blir det en väldig stor distans mellan honom och alla andra, vilket gör att det blir lite för mycket. Slutet är för enkelt dessutom, kände mig aningen lurad när eftertexterna rullade. Dock är filmen också rätt rolig.
Murvel48
2017-02-25
En både rolig och gripande film. Jag gillade dessutom musiken - och med lite bättre texter hade det väl strängt tagit kunnat vara värt ett skivkontrakt... Ska kolla om soundtracket finns på iTunes!
Visa äldre kommentarer »