2.4
2.4
Datingtricket
När hennes före detta plötsligt ska gifta sig, beslutar sig Lucy för att det är dags att hitta en make. Nu! Detta leder till en rad dejtar med olika män, den ena värre än den andre. Och till och med för en hopplös romantiker kan hoppet tryta: för vad gör man när Mr. Perfect inte är helt rätt och Mr. Right inte är helt perfekt?

Originaltitel | I'm With Lucy |
Regissör | Jon Sherman |
Manus | Eric Pomerance |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Monica Potter, John Hannah, Julie Christie, Craig Bierko, Henry Thomas, Anthony LaPaglia, David Boreanaz, Gael García Bernal, Harold Ramis, Robert Klein, Julianne Nicholson, Linda Halaska, Flora Martínez, Julie Gonzalo |
Jag ger denna film godkänt och detta beror helt och hållet på att Monica Potter är väldigt lätt att tycka om och dessutom har man fått ihop en samling bra manliga skådisar för att spela mot Potter. Alltid kul att se David Boreanaz från "Angel" i en filmroll. Handlingen i övrigt är ganska händelselös och utan några överraskningar. 2+
Tyckte den var väldigt trevlig.
tråkig, går att titta på men inget mer...
Charmigt!
Jättetråkig film utan det minsta humor, värme eller annat som kan väcka intresse. Andra dåliga filmen jag ser med Potter, i ungefär samma genre, vilket får mig att tänka att hon suger helt enkelt.
Potter är jäkligt söt. Annars är det en ganska platt feel good film.
Gael är mumma, men allvarligt är Lucy verkligen ointressant och något irriterande.
jättegullig film! över förväntan
David Boreanaz;)