Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Darkside Blues


Området Kabuki Town i Tokyo är den enda platsen i världen som inte ägs av företaget Persona Century Corporation, och det är upp till ett gäng rebeller, och en mystisk man som plötsligt dyker upp ur ett hål i marken, att stoppa diktaturen.


Originaltitel Darkside Blues
Regissör Yoshimichi Furukawa
Genre 90-tal, Animerad, Science Fiction
Skådespelare Akio Ôtsuka (röst), Kotono Mitsuishi (röst), Kôichi Yamadera (röst), Nozomu Sasaki (röst), Hideyuki Hori (röst), Maki Kachisa (röst), Akira Natsuki (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 50
Filmnummer 29331

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Juu_W
2010-12-04
Den var ojämn och tråkig. Vad var den röda tråden? Jag håller med Vilyaroo om att det kändes som att någon hade kastat ihop coola scener men inte gjort någon vettig förklaring till dem... Nej, jag har sett bättre filmer!
Vilyaroo
2008-05-14
Vet inte ritkigt vad jag förväntade mig, men. . . storyn har ingen röd tråd över huvud taget utan jag får känslan av att någon person kastat ihop en massa olika scener den anser vara coolt och sen inte ens brytt sig om att försöka göra något vettigt av det. Dessutom har de gett Darkside världens fjantröst, man kan knappt koncentrera sig när man hör honom prata. Till och med den lilla 10-åriga pojkvaskern har manligare röst! XD
Narnendil
2008-01-01
hallå flickor (och pojkar)! blev ni alla inte bara helt totalt förälskade i darkside och hans coola manér? ^^
dissiminator
2006-10-19
oengagerande och ojämn
Barneyk
2006-06-17
Ja, rätt svag trea, men den har flera riktigt starka sidor... Men känns också väldigt spretig, på gott och ont iofs...
Vash
2006-04-30
En riktigt hyffsad film, dock med en hel del luckor och alldeles för korta strider... Sevärd, men kolla hellre in Vampire Hunter D, som är gjord av samma gäng som gjorde den här.