Darklands

Fraiser Truick är en journalist som involverar sig med den vackra kollegan Rachel Morris. Rachels bror har blivit mördad och en kedja av bisarra religiösa rituella mord leder fram till David Keller. Fraiser dras nu in i ett helvete utan slut. Är alla involverade i denna sanslösa konspiration av okultism och bisarra mord? Hur skall Fraiser klara sig ur Davids stenhårda mardrömsgrepp?

Originaltitel Darklands
Regissör Julian Richards
Manus Julian Richards, David Mitchell (IV)
Genre Drama, Skräck, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jon Finch, Craig Fairbrass, Rowena King, Roger Nott, Dave Duffy

Djason
2009-10-24
Tråkig film men inte helt utan poäng.
AsianDawn
2006-10-31
Storyn var rätt bra, även om stora delar kändes stulna från en annan brittisk film. Dock taffligt utförd och saknade spänning.
Dele
2006-09-03
En svag trea. De s.k. överraskningarna kändes förutsägbara men storyn kändes inte riktigt lika dålig som annars i den här typen av b-filmer. Slutet var inte heller lika uselt.
solmannen
2006-06-30
Rätt segt och inte särskilt våldsamt vilket jag blev besviken över. Motorsågsscenerna sög verkligen. Man fick ju inte se ngt.
Ibanez
2006-06-12
att ja knappt kommer ihåg nåt av denna när ja såg den för 2 veckor sen säger ju en del
dissiminator
2005-09-16
Förväntade mig att få se skräck, och blev därmed helt paff. Ok engelsk mord-thriller.
JasonVoorhees
2005-02-11
Bra, tät, spännande och välspelad skräckthriller med mycket spänning. Den onda sekten slasktar grisar och getter och till slut en människa med ett kloliknande vapen. Men vem som dödas får ni se... Det förekommer också motorsågsmord och annat hemskt. Mycket gripande film med smart manus och jättebra slut. En stark trea, väldigt nära fyra.
happy_mondays
2004-11-23
nja, lite balla motorsågsscener men d e allt
Docklands
2004-08-29
Duger, men verkligen inte något man vill se om