Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Dark Ride


Sex ungdomar på Spring Break bestämmer sig för att bryta sig in i en tidigare nedstängd skräckattraktion där två flickor blivit brutalt mördade. Vad de inte vet är att något eller någon väntar på dem...


Originaltitel Dark Ride
Regissör Craig Singer
Manus Robert Dean Klein, Craig Singer
Genre 2000-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare Patrick Renna, Jamie-Lynn Sigler, Andrea Bogart, Jennifer Tisdale, Chelsey Coyle, Brittney Coyle, Alex Solowitz, David Clayton Rogers, Dave Warden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 107
Filmnummer 50363

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2021-06-12
Nja... Varken jättebra eller jättedålig. Duger väl till att se en gång men inte mycket mer.
ziferN
2013-10-21
Helt ok och smått underhållande men det är ändå tivoli-miljöerna som jag är svag för som räddar filmen ifrån att vara riktigt dålig, samt så kunde jag heller inte låta bli att jämföra filmen med The Funhouse som är millängder bättre, dock så tycker jag att dessa typer av slashers hör hemma i 80-talet där dom faktiskt kunde tillföra något i underhållningsvärdet. Svag trea.
TheHorrorfan
2012-08-14
Den här filmen var ljusår bättre än vad "The Funhouse" är. En extremt läskig mördare och snygga effekter.
Bumbi78
2012-07-30
Kan inte hjälpas att jag jämför den med Funhouse - och där ligger den i lä ordentligt. Som slasher är Dark Ride helt okej med alla ingredienser man förväntar sig. Trean är ändå svag, för det tog alldeles för lång tid för den att komma igång.
100tonvalspäck
2011-08-28
Höll en svag tvåa länge tack vare de snygga miljöerna (älskar läskiga tivolimiljöer) och de förvånansvärt välgjorda goreeffekterna. Dåliga skådisar som spelar inte bara oengagerande karaktärer utan sådana som dessutom är sjukt tråkiga gör tyvärr att man inte bryr sig ett skit om vad som händer. Twisten i slutet förstör totalt och skulle antagligen ta sig in på min "topp tio sämsta sluttwistar" om jag hade en sådan.
lordset
2010-07-11
sjukt bra tivolisplatter
Gobo
2010-07-08
Inte så bra men ett par värda mord iaf ;)
dudson
2010-03-18
Inte Funhouse på Långa Vägar!! Så Nej den här går Bort,,sen Usla skådisar som gör allt så Ointilegent som det bara går..Enda Bra var Mördaren som slaktade Krypen!)
Slakob
2010-02-18
Ser man den med rätt sällskap sent på kvällen så är den helt okej.
CinemaniaC
2009-11-21
Usch och fy och nej, nej, nej!
Visa äldre kommentarer »