Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Daredevil


I en olycka utsätts den unge Matt Murdock för kemiskt avfall. Följden blir att han blir blind, men han får också en speciell egenskap - ett extra "radarsinne" som hjälper honom att se mycket bättre än normalt. Flera år senare växer han upp till att bli en respekterad brottsadvokat. Men han har en hemlig identitet som den maskerade Daredevil, mannen utan fruktan. När jobbet slutar för dagen så patrullerar han runt om i New York för att bekämpa orättvisor som han inte kan tackla i domstolen.


Originaltitel Daredevil
Alternativ titel Våghalsen
Regissör Mark Steven Johnson
Manus Mark Steven Johnson
Genre Drama, Action, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Ben Affleck, Joe Pantoliano, Coolio, Colin Farrell, Jennifer Garner, Michael Clarke Duncan, Kevin Smith, David Keith, Jon Favreau, Erick Avari, Paul Ben-Victor, Leland Orser, Mark Margolis, Ellen Pompeo, Scott Terra
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 12962
Filmnummer 8567

Recensioner

Skapad 2019-12-08 av CyberShrimp
De unge Matt Murdock har det inte lätt. Han bor i Hell's Kitchen med sin pappa Jack, en alkoholiserad före detta boxare som jobbar nere i hamnen. Vad inte Matt vet är att hans far egentligen jobbar...   Läs mer »

Skapad 2019-12-05 av Hama
När jag först hörde nyheten, att Daredevil skulle omvandlas från serietidningsformat till film, blev jag väldigt nyfiken. Hitintills hade filmatiseringen av de gamla marvel-hjältarna, som tex Sp...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Yeni
Ben Affleck skämmer ut sig i en av de sämsta seriefilmerna sedan Fantomen Att det råder hysteri i filmfabriken när det kommer till gamla seriehjältar lär väl knappast någon gått miste om. Ef...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Kiril
Superhjältefilmer baserade på serietidningar (föredrar ordet comic book, eftersom det ger dem mer rättvisa) fick sin renässans under fjolåret i form av übersuccén ”Spider-Man”, vars intäkte...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2022-04-14
Absolut inte min typ av film och Ben Affleck är ett frågetecken som skådis...
dudson
2020-04-14
Xtremt sanslöst kass rakt av/ En "super-hjälte-film" Som inte åldrats alltför väl haahaa) Fyfan nej detta stank satan/
92axha10
2018-12-18
Den här filmen var underhållande dålig. Rekommenderar den om man vill se en film och skratta åt den.
Stygga-Vargen
2017-08-14
Väldigt bra, särskilt directors cut-versionen.
Urfbert
2017-04-23
Ja. Nä. Kanske när man har tråkigt. Serien är ljusår bättre.
mrinkel
2016-11-01
Betyget gäller director's cut, som är betydligt bättre än originalet.
Natosh
2015-06-03
"Alternativ titel: Våghalsen" ahahahaaa
LacombeLucien
2015-04-26
Oj.
AlbinWesley
2015-04-08
Jag hade minnet av denna som en bra film, från när jag var tidig tonåring och såg filmen på bio, utan vidare referensramar. När jag nu slutligen sett om den, kan jag bekräfta vad de flesta redan visste. Att den inte var så bra, det vill säga. Mycket är rakt dåligt. Jon Favreau och Michael Clarke Duncan briljerar dock, både i sina skådespelsprestationer och genom de karaktärer de spelar. Annat kan man säga om övrig cast, även om jag nog väljer att lägga det på regissören som uppenbarligen över huvud taget gjort väldigt många fel i den här filmen.
dafreakish
2014-11-26
Först och främst vill jag påpeka att Daredevil verkligen inte är en bra film och förtjänar ingenting annat än det lägsta betyget. Med det sagt vill jag ändå säga att jag sett betydligt värre filmer och betydligt sämre insatser än Afflecks och Garners. Fast det här är ett misch-masch av nonsens, hygglig serietidningsestetik och kanske filmhistoriens töntigaste fightingscen. Ingen guldunderhållning direkt.
Visa äldre kommentarer »