Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Dandelion


Mason är en drömmare som bor med sina föräldrar i en liten stad mitt i en till synes ändlös ocean av gräs. Hans familj är som främlingar för varandra och bland hans jämnåriga verkar det mest populära nöjet vara att bli hög på öl, gräs och kemiska substanser. Där flyttar Danny in och plötsligt verkar Masons liv ha fått en annan mening... på gott och ont.


Originaltitel Dandelion
Alternativ titel Into the Sun
Regissör Mark Milgard
Manus Mark Milgard, RD Murphy, Williamson C Robbie
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Vincent Kartheiser, Taryn Manning, Arliss Howard, Mare Winningham, Blake Heron, Michelle Forbes, Marshall Bell, Shawn Reaves, Robert Blanche, Don Alder, Wally Dalton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 144
Filmnummer 38167

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


emsir
2013-07-19
Har potential, men vissa delar känns lite lösryckta och omotiverade och jag känner mig helt enkelt inte berörd. Gillar Kartheiser.
kungkalas
2010-12-26
Jag förstår inte riktigt jämförelserna med Garden State, det här är ju en helt annan sorts film. Skulle vara musiken och lite av sättet det är filmat på kanske, plus att det är en känslosam rulle, men det här är ju bra mycket mer diskbänksrealism, påminner mer om Gus Van Sant eller Ken Loach i så fall. En fyra, även om slutet inte kändes helt klockrent. Stundtals riktigt bra skådisinsatser.
Smutser
2010-11-06
Förstår inte riktigt varför flickan gör som hon gör i slutet. Annars var det fina miljöer och duktiga skådespelare.
Cuteboringlove
2009-06-06
Vilken underbar film! Som redan nämnt är det inte en film för de som vill ha händelserika filmer, denna film har sin egna takt och budskap. Filmen är nästan som en korsning mellan Gilbert Grape och Garden State, fast betydligt mer cynisk och misantropisk. För folk som inte tycker om djupa filmer kan denna film vara väldigt intetsägande och deprimerande, men alla får tolka den olika. Sedan är det ett plus i kanten att miljöerna och bilderna är så fina och tillsammans med resten av filmen bygger upp stämningen.
Fåraherden
2009-05-07
den var rätt så tråkig och händelselös egentligen, men den var nog fin på sitt sätt
Vaniljen
2009-05-02
jag vill också ha den! den fanns på amazon såg jag, minns inte om det blir billigare om man tar via us eller uk?
Callecalle
2008-08-28
skulle verkligen vilja se den här filmen, men den verkar vara svår att få tag på?!
HerrArne
2008-05-24
Utmärkt foto i välspelat drama i det lilla formatet.
hund
2006-01-10
word krater
krater
2006-01-08
ibland har jag någon sorts allergi mot ung amerikansk film. problemet ligger i att det ibland är svårt att avgöra om det är substanslös dynga som förför med fina bilder, stämningar etc. jag svängde åt att den här inte var en sån.
Visa äldre kommentarer »