Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Daddy's Home 2


Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys machopappa och Brads känslosamma pappa och julfriden är som bortblåst.


Originaltitel Daddy's Home Two
Regissör Sean Anders
Manus Sean Anders, John Morris
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Lithgow, Linda Cardellini, Alessandra Ambrosio, Owen Vaccaro, Scarlett Estevez, Didi Costine, John Cena, Andrea Anders, Yamilah Saravong, Hector Presedo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 289
Filmnummer 126172

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2023-12-30
Höjer originaltrean, från kanske 18-19 eller så. Är bara en fyra som gäller här. Det här är räddningen för oss som inte fattar vad som supposedly är så bra med Päron till farsa-julfilmen. Rakt igenom rolig, med fniss, skrock och höga garv. Slutet i biohuset är både skitkul och ger gåshud. Ordväxlingen där Marky förklarar sitt tycke för Cena och denne ber honom ta tillbaka det är ju tveklöst ett av de roligaste i julfilmens historia.
Tatty
2023-02-05
Första filmen är nog bättre men gillar denna lika mycket som jag gillar med första filmen. Will Ferrell och Mark Wahlberg är lika bra likaså Mel Gibson är störig men rolig i filmen.
BarryHero
2022-03-15
Definitivt sämre än originalet, vilken redan knappast var någon höjdare. Få skämt går hem, och Will Ferrell spelar en överdriven version av sig själv när han är som jobbigast. Mel Gibson undrar nog vad han gör i denna filmproduktion.
TimBuckley
2022-01-07
Samma som den första men med additionen av John Lithgow och Mel gibson vilket resulterar i att en 2:a blir en 3:a. Lättglömt men trevligt
ASSFACE
2020-12-22
Helt ok julfilm, skrattar nästan några gånger.
vonadel
2020-06-21
Lite småtrevlig, ungefär som ettan, men den var ändå bättre. Lämpligast att se till jul. 6/10
Murvel48
2020-04-04
Det blev en hel del skratt men mer än en stark tvåa kan det inte bli.
Rune2000
2020-01-01
Klyschigt och förutsägbar men ändå en rätt så mysig filmupplevelse.
dafreakish
2019-07-30
Första filmen hade viss charm, trots ganska krasst manus. Den här gången finns viss charm kvar men det är för krystat och påtvingat och manuset den här gången är under all kritik. Att den dessutom är så amerikansk att spypåsarna åker fram emellanåt hjälper ju inte heller.
Krille80
2019-07-24
Jag tyckte den första filmen var helt ok men det fanns inget där som gjorde att jag önskade en uppföljare. De fick mig dock tillbaka genom smart casting genom Mel Gibson och John Lithgow. Gibson och Lithgow sköter sig bra men i övrigt känns det hela urvattnat. Det hjälpte väl inte heller att jag såg denna julfilm nu under sommaren. Jag kan tänka mig att se om den första filmen igen men denna lämnar jag bakom mig.
Visa äldre kommentarer »