Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Cyrus


Molly, en ensamstående mamma, uppvaktas av en frånskild man. Hennes son är dock inte pigg på att en annan man träder in i sin mors liv.


Originaltitel Cyrus
Alternativ titel Safety Men
Regissör Jay Duplass, Mark Duplass
Manus Jay Duplass, Mark Duplass
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Jonah Hill, Marisa Tomei, John C Reilly, Catherine Keener, Tim Guinee, Matt Walsh, Steve Zissis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1217
Filmnummer 78586

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av AugustDellert
Cyrus handlar om en medelålders man vid namn John, spelad av John C Reilly (Stepbrothers, Talladega Nights, Walk Hard). John är en väldigt emotionell kille som bär sitt hjärta på sin skjortärm ...   Läs mer »

Kommentarer


Murvel48
2017-08-14
Välspelat men det leder ingen vart. Stark tvåa emellertid.
dafreakish
2017-01-23
Välspelad, öm och rätt underlig berättelse berättas i behagligt tempo. Av någon anledning hade jag fått för mig att jag sett filmen tidigare och då satt en tvåa. Men det här är ett lågmält drama där Hill och Reilly visar att de ännu oftare borde ta sig an mer dramatiska roller.
AlbinWesley
2016-10-06
Åh Duplassarna <3
wasteoftime
2016-10-05
Den här filmen förkroppsligar den spända relationen mellan de två genrer den utspelar sig I. Det är inget fel att ha lite drama i en komedi eller lite komedi i ett drama, men när en film ska ligga på gränsen blir det mest obekvämt. När är det egentligen tänkt att vara roligt? Och när ska det vara allvar? Det är omöjligt att få någon rätsida - vilket kan användas på ett snyggt sätt, men här känns det bara som att det förvirrar. Det kändes svårt att tro att filmen var 1h40min lång, vilket är positivt, men ändå kändes det som att det var lite för mycket outklarade saker, eller ja, nyanser som gärna hade fått redas ut mer. 0,1 på SH-skalan.
92axha10
2016-02-20
Jisses! Sluta tafsa på zoom-knappen, Duplass. Själva historien och framförallt relationerna mellan karaktärerna gillade jag. Blev bara så trött i huvudet av alla snabba zoom.
Barneyk
2015-05-21
Bröderna Duplass är bra på att få in en varm och äkta mänsklighet i sina karaktärer som är lite sådär lagom quirky.
Engravadlax
2015-04-02
Tycker att John Reilly värmer upp bra alldeles själv--sen Jonah Hill på det. Deras humorspel är dock starkare än Duplassernas film, som på det hela känns lite otight. Jag vet inte. Samtidigt som det är kul är jag ändå lite besviken. (6/10)
ryderup
2014-09-27
Potential finns. Catherine Keener gör den till 2+.
Ghostface
2014-08-25
Komedi eller drama? Man får ut det mesta av alla här vilket gör den underhållande att se på.
annihilat0r
2013-03-01
"Cyrus" är en speciell film, relativt öm och genomgående lågmäld. Ett psykologiskt krig mellan Jonah Hill och John C Reilly pågår dock, vilket är ganska tacksamt – men skakande mörkt. Detta är nämligen ingen komedi, utan snarare en psykologisk thriller. Kontentan är att "Cyrus" är ett försök till en stark berättelse, en berättelse som även innehåller en rad löjliga situationer.
Visa äldre kommentarer »