1.7

Cyborg III

I en mörk och hård framtid där cyborgar slutat att tillverkas, är livet ett helvete för de överlevande cyborgarna som jagas för sina delar. Cyborgen Cash upptäcker att det är något som suger kraft från hennes system. Ett läkarbesök avslöjar att hon är gravid. Hon är troligen den första gravida cyborgen någonsin. Men Cash är rädd och vill göra abort och en hänsynslös cyborg-återvinnare jagar henne. Snart är en f.d. cyborg-tillverkare och ett gäng handikappade cyborgar också inblandade.

Originaltitel Cyborg 3: The Recycler
Alternativ titel Cyborg 3
Regissör Michael Schroeder
Manus Barry Victor, Troy Bolotnick, Straw Weisman
Genre Action, Science Fiction, Thriller, 90-tal
Skådespelare Zach Galligan, Khrystyne Haje, Richard Lynch, Andrew Bryniarski, Malcolm McDowell, Michael Bailey Smith, Evan Lurie, Bill Quinn, Rebecca Ferratti, William Katt, Margaret Avery

dudson
2013-05-12
LoL en cyborg biitch på smällen. kan vara den första, men annars är filmen inte mkt att ha. men Richard Lynch är rolig i all bedrövelse iaf" sen kläcks det några roliga on-liners#) tacka vet jag tidiga italy wastland filmer mot denna strunt rulle, 1+
karlmats
2012-04-20
Helt okej och eftersom jag är ett fan av genren har jag inte problem att sitta igenom denna habila film. Dock kan jag väl inte påstå att den sticker ut i mängden av andra postapokalyptiska b-filmer. Hela grejen med cyborggraviditet känns mest bisarrt och det finns inga riktiga karaktärer jag bryr mig om. Annars har man ändå lagt ner lite tid på att skapa en skön värld men det måste till lite mer för att 3an ska bil aktuell. Hela grejen med handikapp-cyborgsens upprättelse känns lite lam också. Stor besvikelse att hjälten McDowell är med så pass lite som han är. En relativt stark 2a. Spontant jämför jag med Cherry 2000 som är en liknande film fast bättre.
StureStenhög
2012-03-27
Överraskande bra. Den är förvisso inte lika kul som första filmen, men den här rullen lyckas bättre än båda sina föregångare med att skapa en intressant postapokalyptisk värld, och det är också den film i serien som tar bäst tillvara på själva cyborg-temat. Att det har skurit sig totalt mellan cyborgerna och människorna, och att de nu ligger i konflikt med varandra är ju ett underbart scenario, och ännu härligare blir det när man tillåts hålla på cyborgerna. Jocko är ju dessutom en skojig filur, och det taffliga genomförandet bjuder på en del humor, förlossningsscenen är i synnerhet väldigt rolig. Man hade dock kanske kunnat önska sig lite fler riktigt minnesvärda sekvenser, men till en trea tycker jag att det räcker
Lokal_Profil
2011-07-09
Har precis allt jag förväntar mig av en film in genren.
TylerDurden91
2010-03-08
Den här filmen är så dålig att det är på gränsen till lyteskomik att skratta åt den, vilket man gör iallafall

2009-08-04
Jag älskar denna film! Den är genuin, och trogen till, sin genre. Den försöker inte vara någonting den inte är, och jag upplever att regissören varit jordnära i sitt skapande. Samtidigt som man kan ta den på allvar, kan man ana en humoristisk, och jordnära, sida av, och i skapandet av, denna film. Den är inte menat att vara en stor hollywoodproduktion, utan den är menad att vara en alldeles underbar B-action rulle.
menschenfeind
2008-06-19
2:an är mycket bättre. Framför allt så var hon som nu spelade Cash jättedålig, och hon var inte det minsta lik Angelina Jolie.
Dele
2008-02-02
Småfånigt och ointressant.
jonbo
2007-09-06
Brukar inte Richard Lynch hamna i sånt här?
Embla_13
2007-08-21