Cutting Moments

Patrick och Sarah har varit gifta i flera år. Problemen börjar dock att hopa sig, när Patrick tappar intresset för Sarah och istället mest sitter och kollar på tv. Sarah börjar då med självstympning för få Patricks uppmärksamhet.

Originaltitel Cutting Moments
Regissör Douglas Buck
Genre 90-tal, Skräck, Kortfilm
Skådespelare Nica Ray, Gary Betsworth, Jared Barsky
Filmnummer 19964

AlbertSpica
2015-01-16
"Den sjunde kontinenten" fast med blod. Lite trist foto men det kanske var för att skildra den gråa vardagen. Kul att Tom Savini var med och gjorde effekterna.
Jocke_eriksson
2015-01-13
Mysig kortfilm. Passar perfekt att se med ungarna på fredagskvällen.
ziferN
2013-06-19
Till en början under den första halvan kändes kortfilmen relativt långsam och intetsägande men samtidigt också intressant eftersom man kände på sig att det skulle uppstå en förändring i storyn, och det fick jag kan man nog lugnt säga. Den andra halvan av kortfilmen är suverän, bisarr, vacker, sorglig, sjuk och dessutom genial med den passande musiken. Rekommenderas varmt.
gruso
2012-12-14
Denna var för eländig för min smak, men får ändå ett litet plus för att den var såpass bisarr.
Docklands
2011-08-21
Förstår inte hur den här kan finnas med på listen övar de mest grisiga filmer som producerats. Vist är den väl halv hård men det är som en mycket bleck kopia av Satos Naed Blood som kom året innan. Men vist, jag erkänner jag blev nöjd av den i alla fall =D
Pos
2010-10-14
Sjukt, vidrigt och ganska genialt. Det långsamma tempot bidrar till en stämning som man sällan skådar i skräckrullar. Helt klart en stabil fyra.
Lagaard
2007-02-06
bra
PUNGentSTENch
2004-03-23
Klart sevärd. Hoppas att regissören fortsätter att göra filmer.