1.4

Crowsnest

Fem unga vänner saknas efter en road trip där de blev attackerade av nomadiska kannibaler. En videofilm spelades in av offren och återvinns av polisen som bevis, i deras alltjämt olösta mordutredning.

Originaltitel Crowsnest
Regissör Brenton Spencer
Manus John Sheppard
Genre 2010-tal, Action, Skräck, Mysterium, Thriller
Skådespelare Mittita Barber, Victor Zinck Jr, Aslam Husain, Chelsey Reist, Christie Burke, Olivia Steele-Falconer

gaskammarvalse
2018-02-08
Skön
Tatty
2016-04-21
Oj, vilken bra film - inte!! Fy vad seg och dryg filmen var. Värdelöst.
Murvel48
2016-04-04
Irriterande film om ett gäng patetiska dumskallar, som gör allt fel. Viss spänning förekommer men också väldigt mycket närbilder på ormbunkar.
federico033
2016-03-16
Bortsett från blairwitch project så har jag nästan en patologisk motvilja när det gäller found footage. Crowsnest är till stor del skyldig för detta. Huvudpersoner som begår så idiotisk korkade misstag att enda sättet att ta de på allvar är att de ingått en självmordspakt, och systematisk försöker få sig själv mördade
kontorshunden
2015-11-16
Ovanligt med såhär bra found footage-filmer ändå. Spännande och krypande stämning många gånger.
Dadpat
2015-09-06
Smärtsamt dåligt
CinemaStrange
2015-01-20
Lustigt att jag faktiskt minns denna!
Ninjatroll
2014-07-17
Visst korkade karaktärer är en skräckfilms trope, men det fungerar dåligt i en found footage film. I övrigt väldigt slentrian och medelmåttig.
TheHorrorfan
2014-02-11
Helt okej, trots dessa otroligt korkade karaktärer.
S_Griffon
2013-07-11
Pinsamt dålig. De smyger inte med det heller.