2.5

Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

En saga om förlorad kärlek, ungdomlig kärlek, ett legendariskt svärd och en chans för hämnd...

Originaltitel Wo hu cang long 2: Qing ming bao jian
Alternativ titel Crouching Tiger, Hidden Dragon 2
Regissör Yuen Woo-ping
Manus John Fusco
Genre Drama, Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Donnie Yen, Michelle Yeoh, Harry Shum Jr, Natasha Liu Bordizzo, Jason Scott Lee, Eugenia Yuan, Roger Yuan, Juju Chan, Chris Pang, Woon Young Park, Darryl Quon, Veronica Ngo, Gary Young, Andrew Stehlin, Shuya Chang, Zhou Xiaofei, Trevor Sai Louie

idd
2017-03-18
Sämsta filmen jag sett av Yuen Woo-ping.
hakuna
2016-11-27
Superminus med engelsk tal. Blir ändå berörd av filmen även om den är långt ifrån första
CrowZoneMan
2016-09-01
"The film was shot in English and dubbed to Mandarin, unlike its predecessor which was the other way around." Vilket var ett stort problem :( Varför förändra ett bra koncept?
Zebulonm
2016-04-24
Gillar....
zallaxx
2016-03-18
Kul att se en film fylld av starka kvinnor (combat mässigt) RT Kina..
federico033
2016-03-16
Skulle kanske ha fungerat som en miniserie. Istället så rusar man fram handlingen på bekostnad av karaktärerna och och tittarnas intresse. En nästan vacker, nästan gripande, nästan hisnade och framför allt nästan helt onödig uppföljare.
Robodan
2016-03-09
Det är snyggt och ett par fina karaktärer, men storyn är lite tunn och framförallt stör det att de pratar engelska. På Netflix kan man välja kinesiskt tal, men det är det som är duben BrutusBeefcake. Vissa av skådisarna är födda i engelsktalande länder.
BrutusBeefcake
2016-02-29
Murvel, i vart fall på min Netflix kunde man välja kinesiska eller en dålig amerikansk dub. I övrigt får filmen mest en tvåa för att den inte var så värdelös som trailern var, men det är ingen bra film och all magi från första filmen är bortblåst. Riktigt tråkiga strider och jag kommer inte ihåg storyn så här ett par dagar efteråt. Se första filmen igen istället. (4-/15)
Murvel48
2016-02-28
Ointressant story och tjatiga stridsscener. Och rätt värdelöst att dom inte pratade kinesiska. Väldigt svag tvåa - snygga bilder räcker ibte.
vajpero
2016-02-27
Man tog bort allt som gjorde att originalet blev en klassiker i wuxiagenren. De borde antingen dragit ned ambitionerna eller varit mer kreativa. Nu blev det mesta pannkaka.