Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.5
av 5

Crossroads


De tre barndomsvännerna Lucy, Kit och Mimi har glidit ifrån varandra men när Mimi ska åka iväg på en audition i Los Angeles bestämmer sig Lucy och Kit för att följa med. Tillsammans med Ben, som äger bilen de åker i, blir det en spännande resa genom USA


Originaltitel Crossroads
Regissör Tamra Davis
Manus Shonda Rhimes
Genre Drama, Komedi, Familjefilm, Romantik, 2000-tal, Roadmovie
Skådespelare Britney Spears, Anson Mount, Zoe Saldana, Taryn Manning, Dan Aykroyd, Kim Cattrall, Justin Long, Beverly Johnson, Bahni Turpin, Richard Voll, Branden Williams
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 9014
Filmnummer 4325

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av JoeZ
Allt ni säker har hört om den här filmen, om Britney framför allt, allt är antagligen sant. Själva filmen handlar om Lucy som hade tre vänner i sina första år. Nu är Lucy \"inte en flicka oc...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2020-08-09
Den filmen var så värdelöst att jag inte har tittat klart på den!!!
Zingostar
2017-10-25
Har oförtjänt dåligt rykte. Jag tycker filmen är en helt ok roadmovie-film. Den lämnar en med en skön känsla trots allt. Visst den är en skamlös PR film för Britney Spears som hade sin storhetstid vid tillfället. Men tycker överlag att hennes framträdanden läggs in naturligt i handlingen. Britney gör också faktiskt en helt Ok insats i huvudrollen. Vill man se en film som ger en härlig stund framför tvn så absolut kan jag rekommendera denna film.
Stygga-Vargen
2016-11-07
Storyn är ganska fånig och Britneys skådespelartalanger är väldigt begränsade. Filmen är måttligt underhållande och duger i brist på annat men det är också allt.
Kalasjnikaj
2015-01-28
Den här exceptionellt dålig. Se den bara om du inte kan få nog av Brittan.
Krille80
2014-10-25
Idag har jag svårt att minnas varför jag såg denna film. Betyget känns dock korrekt än idag.
Starlette
2014-08-10
Men usch vad pinsamt. Gjord för att dra in pengar. Ville bara snabbspola hela. Britney kör hela oskuldsfull-grejen. Fåniga karaktärer. Se inte om du är över 15 år.
dafreakish
2014-03-18
Genom tiderna har det gjorts många filmer med tema roadtrip men det har nog aldrig gjorts på ett så här fånigt sätt. Trivialiserandet av viktiga teman så som att förlora ett barn eller avsaknandet av en mamma är äckligt och direkt avskyvärt. Allt tas med en klackspark vilket är fullständigt osannolikt. Inte Spears fel, hon klarar sig hyggligt, men manus och regi är på mellanstadienivå. Filmen är gjord av och för unga tonåringar uppenbarligen. Horribelt.
MaxMackan
2013-12-18
Ojoj. Marginellt bättre än glitter och burlesque men precis som de är det fåfänga cash-in filmer. Går dessutom från att försöka få tonårskillar att komma i byxan till att försöka hantera tunga dramatiska ämnen. Eh...
emmalona
2013-07-19
Nostalgisk håller jag med om.
Ful_fisk
2013-05-04
Britney Spears agerar betydligt bättre än förväntat och filmen koncentrerar sig faktiskt på storyn och karaktärerna och tjuter inte omkring "kolla på Britney!!!" hela tiden, som man kunnat tro. Med det sagt så är filmen lite töntig och inte särskilt bra. Speciellt scenerna när hon ska sjunga är dumma som fan. Men överlag så var den ändå bättre än förväntat. Ingen bra film, men den gick trots allt att kolla på utan några större problem.
Visa äldre kommentarer »