2.5
2.5
Crossed Over
Beverly Lowry och hennes man förlorar sin son i en bilolycka. De försöker hantera sin depression men hon kan inte komma ur den. Hon får kontakt med Karla Faye Tucker som sitter i dödscell och deras kontakt utvecklas till vänskap. En vänskap som inte är bra för hennes äktenskap.

Originaltitel | Crossed Over |
Alternativ titel | Destins croisés |
Regissör | Bobby Roth |
Manus | John Wierick |
Genre | 2000-tal, Drama |
Skådespelare | Diane Keaton, Maury Chaykin, Jennifer Jason Leigh, Connor Price, Nick Roth, Bruce Beaton, Sean Bell, Matthew Cooke, Richard Eden |
Något seg film som både berör men ändå kunde ha gjorts mycket bättre. Skådespeleriet är ok, men är inget direkt fan av Diane Keaton men Jennifer Jason Leigh är övertygande.
Som föregående skrev; vad var poängen? Som huvudpersonens make sa, det hade varit vettigare om hon gick till en terapeut istället för att bli kompis med Karla Faye Tucker.
Rätt meningslös film, vad var poängen egentligen?
snyft
Har gjort ett stort arbete om Karla Faye Tucker då jag verkligen tyckte illa om henne... i filmen tyckte jag synd om henne tillslut. Men tyckte bättre om henne i filmen är vad jag vet om henne i verkligenheten
Svag tre: något oengagerande men kan inte direkt säga att den var dålig. Lite sådär ljummen film.