Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.1
av 5

Crimson Force


Den första rymdfärden till Mars år 2037 är en gemensam satsning mellan regeringen och företaget Xychord. Det råder starka spänningar mellan regeringsanställda och Xychord-anställda i besättningen. Skeppet krashcar vid landningen. Beror det på sabotage? Xychord tror sig kunna hitta stora energiresurser på Mars, och nu behövs energin till att rädda det skadade skeppet. Ska de kunna hitta energin i den stora pyramid som finns i närheten av landningsplatsen?


Originaltitel Crimson Force
Regissör David Flores
Manus Rob Mecarini, Thomas P Vitale
Genre 2000-tal, Science Fiction
Skådespelare C Thomas Howell, David Chokachi, Steven Williams, Julia Rose, Tony Amendola, Terasa Livingstone, Jeff Fahey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8
Filmnummer 34424

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sfrank
2013-05-29
Sämre än...äh...
Robkiller
2013-04-30
Kul tema i sådana här filmer.. men fan va kass den var. Manuset spretar åt alla möjliga håll och det känns som om regissören har sett en del sci-fi filmer, tyckt att det här var coolt.. och sedan försökt klämma in alla i samma film... med ca noll i budget... dialogen var helt värdelös... regin var dålig... skådespelarna var urusla och effekterna skitfula... kan ju funka ändå.. men det faktum att de flesta verkar gå in seriöst för detta sabbar det totalt... glöm detta.
jonbo
2010-10-26
Yuck!!!