2.5
2.5
Crimes of the Heart
Tre systrar från North Carolina, som alla är lite udda och fått sina törnar av livet, återförenas för att fira en födelsedag. De delar med sig av sina respektive bekymmer och egenheter men också av sin återhållna avundsjuka och den motvilja de känner för varandra.

Originaltitel | Crimes of the Heart |
Regissör | Bruce Beresford |
Manus | Beth Henley |
Genre | Drama, Komedi, 80-tal |
Skådespelare | Sam Shepard, Sissy Spacek, Diane Keaton, Jessica Lange, Tess Harper, David Carpenter |
Oj, tre av de största skådespelerskorna i samma film kan man ju inte missa och alla tre var i och för sig lysande men film var förfärlig, skulle aldrig vilja se om den. Tråkig, seg och bara för mycket av allt mest en massa hysteriska skrikanden om varför någon har ätit delar av en massa chokladbitar och allmänt trams inte helt usel kanske och Jessica Lange, Diane Keaton och Sissy Spacek gör den ju såklart lite bättre, men deras karaktärer och historien var bara jobbig.
ja satan vilken pekoral, jag läaste även pjäsen som filmen bygger på skriven av beth henley som är/var? pojkvän till sångaren i talking heads...nej detta går verkliegn inte alls, hu så hemskt, aven om det faktskjt finns fina scener, speciellt om man tänker att pappan (eller var det morfadern) utnyttaden dem när de var små... den tar ju upp bra grejer, jag vill gilla den men det blir för blödigt, och slutet är horriblet.
Jesus christ. Det känns som om jag vill kräkas på hela världen och mänskligheten i synnerhet efter att ha bevittnat denna tragiskt funtade och producerade film. Storyn och skådespeleriet är mestadels patetiskt överdrivet, löjligt och överansträngt. Visst finns det en viss sentimentalitet i filmen, men med tanke på dess handling är det på tok för lite. Nej, detta är ett riktigt bottenapp. Be ware liksom.