Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Crime Kingdom


Vem kan du lita på när familjen är din farligaste fiende? När hustrun till Liverpools största gangsterboss, Sandeman, blir brutalt mördad kastas han och hans tre döttrar in i ett dödligt spel av svek, girighet och mord. För att kunna hämnas sin fru lättare delar han upp sitt rike mellan sina döttrar, varpå en blodig maktkamp inleds mellan dem. Sandeman står nu ensam och till synes maktlös ser han sitt imperium gå mot sin undergång. Men i ett sista försök att rädda allt och utkräva hämnd är han redo att ta till alla medel - oavsett pris. Det blir mycket högt.


Originaltitel My Kingdom
Regissör Don Boyd
Manus Don Boyd, Nick Davies
Genre Kriminalare, Drama, 2000-tal
Skådespelare Richard Harris, Lynn Redgrave, Lorraine Pilkington, Jimi Mistry, Aidan Gillen, Paul McGann, Tom Bell (I), Louise Lombard, Colin Salmon, Emma Catherwood
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 59
Filmnummer 17460

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Anonymus
2012-05-15
Hade låga förväntningar på denna filmen redan från första början, tyvärr så var den ännu sämre än jag hade kunnat vänta mig, och jag som brukar vara tämmerligen generös vid mina betygsättningar, mestadels för att jag uppskattar filmkonsten. Men vilken sörja det här va! en gammal Dumbledore gudfader i Liverpool i famlijetrassel inspirerat av Shakespears King Lore, släng in en rullstol, en turban och ett gäng kossor så har du en märklig mix som känns fel på så många olika vis, lite som en fiktiv gangster story av en 20 årig stephen king eller en variant av den svenska Gangster som tar sig själv på lite för stort allvar. B-budget fast med ok skådespel, resten suger tyvärr!
Maxter
2008-07-13
riktigt bra manus och Harris gjorde sin roll mycket bra!
dissiminator
2008-05-26
Schysst, annorlunda musik (för sådana här filmer)
Seger
2007-10-19
Att filmen är inspirerad av King Lear gör den faktiskt (mycket) sämre. Den här soppan av det stycket drama? Synd på Harris som alltid har varit en husgud.
eluned
2007-08-20
jag är den första att erkänna att jag gillar engelska filmer, men... vad är det här för nått? någon hade en dålig dag när de skrev det här!

2007-01-14
Det är lågbudget och ingen film som griper tag i mig som tittare. Ganska taskig film som dock tål att ses om man inte är kräsen.
gujje
2006-10-16
konstig story... lite fumlig och allt det där...
Gordyal
2006-04-14
Absolut en sevärd film –i nte minst för Harris skådespel. Och visst är den betydligt bättre än många av de hyllade gangster- och maffiafilmerna från USA. Men om det var så jävla roligt att se den en andra gång vet jag inte riktigt.
PeepingPablo
2006-02-28
Den här gillar jag mer än Gudfadern.
thaedra
2005-10-16
Långtråkig!
Visa äldre kommentarer »