Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Creep


En man beger sig ut på ett endagsjobb långt ute i förorten, men upptäcker snart att hans klient inte alls är vad han först trodde.


Originaltitel Creep
Regissör Patrick Brice
Manus Patrick Brice, Mark Duplass
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Patrick Brice, Mark Duplass
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 368
Filmnummer 109797

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ShenLong
2022-01-21
jag gillade den och hur den var skriven. det var några dumma kamera rörelser (och zooms) som tog mig ur immersion. förstår att det är en skräckkomedi och ett passion-project. good ol fun
Gordyal
2021-10-05
Massor av enormt onödiga och enerverande jumpscares, men bortsett från det så gillade jag stämningen. Dessutom ett litet plus för att de försöker sig på lite nya grepp. Men allt som allt en rätt så medioker film. (5+/15)
Hanness
2020-01-08
Sömngivande.
supermoccine
2018-08-18
Huvva, en av de obehagligaste filmer jag sett.
Bijan
2017-12-18
Alltså...jag gillade den.
Hengman
2017-09-11
Lite rolig på ett par ställen. Men när man knappt orkar se de 82 minuterna utan att spola framåt så är det ändå ganska uselt.
NekkruEvul
2017-05-01
Kan vara en av dem bästa jag sett i sitt slag faktiskt. Om man har kollat på en del äkta found footage-material så inser man ganska snabbt att detta har många av samma tendenser, samtidigt saknas egentligen alla give aways som brukar plåga formatet ("BUU!!! JAG ÄR EN SKRÄCKFILM! HOKUS POKUS!" osv). Grunden läggs istället med en jävligt grundlig fundering kring modernt mänskligt beteende och socialitet på ett sätt som påminner mig ganska mycket om Funny Games. Relativt oförutsägbar hela vägen tyckte jag dessutom den var.
KyLLo
2017-03-22
Första tanken när jag såg den här found footage-filmen var lågbudget och en oro för om den skulle kunna överraska och hålla glöd i mitt intresse i 82 minuter. Och tydligen är det endast två personer som står för regi, manus och skådespeleri. Jag ställer krav på manuset. Mycket är dock förutsägbart. Som väntat mer dialog än handling. Det är egentligen bara en scen som överraskade mig. Rollpersonerna är överdrivna och som varandras motsatser. Mark Duplass känns som en riktigt skön kille. Kombinationen komedi och skräck fungerar dåligt. Skräcken går omöjligt att ta på allvar och heller inte att skratta åt. Jag hade gärna sett mystik istället för skräck och en smartare film med listiga svar på luriga frågor. Där kan man uträtta mer med begränsade resurser.
federico033
2016-12-03
Ja, huvudpersonen är naiv in i bomben men gillar verkligen Dupplass och det är nåt med filmen som får mig att gilla den ordentligt
Filmgalning
2016-09-03
Jag har sett en del av de här found footage filmerna och de är i överlag på gränsen till outhärdligt dåliga. Den här var bättre men något mästerverk var det sannerligen inte!
Visa äldre kommentarer »