2.3
2.3
Creep
En ung kvinna råkar somna på en tunnelbanestation, för att sedan vakna och upptäcka att stationen är helt övergiven och att hon dessutom är inlåst. Medan hon försöker ta sig ut går hon bara djupare in i den underjordiska tunnellabyrinten. Men det värsta är att hon inte är ensam där nere…

Originaltitel | Creep |
Regissör | Christopher Smith |
Manus | Christopher Smith |
Genre | Thriller, Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Franka Potente, Sean Harris, Vas Blackwood, Jeremy Sheffield, Ken Campbell, Paul Rattray, Kelly Scott |
Tunnelbanor ÄR läskiga. - Det är ett faktum som jag fick bekräftat efter att ha sett denna film.
En ung kvinna, spelad av Franka Potente - som bland annat har medverkat i \"The Bourne\" filmerna ... Läs mer »
Inledningen var fanimig den mest torterade replikrytmik jag har sett sedan The Room. Om The Room var en skräckfilm, typ. Och Franka Potente gör sig inte bra på engelska, åtminstone inte anno 2004.
Provocerande dålig, hade lite potential men blir mest fånig
Rätt underhållande ändå...
dåligt spelad, annars ok
Inget nytt under solen... Ologiskt manus, ologiska beteenden och när punkar-Gollum gör entré blir det bara outhärdligt.
Se inte skiten
Potente förtnar bättre än så här.... Till en början är den rätt obehaglig och så, men monstret, eller vad man ska kalla honom, är totalt värdelöst. Efter hans entré i bild, blir det bara korkat och dåligt.
Helt världelös, en sitter och tänker bara WHAT!? Nej, inget att se!
Mysig stämning och stundtals så dålig att jag asgarvar vilket höjer den från två till tre.