Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Creed II


Tungviktsboxarmästaren Adonis Creed får här en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse.


Originaltitel Creed II
Alternativ titel Creed 2
Regissör Steven Caple Jr
Manus Sylvester Stallone, Juel Taylor
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Michael B Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Russell Hornsby, Wood Harris, Milo Ventimiglia, Robbie Johns, Andre Ward, Brigitte Nielsen, Patrice Harris, Jacob 'Stitch' Duran, Ana Gerena
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 270
Filmnummer 130891

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sodomiten
2021-07-04
Det är samma mönster som föregående rocky-filmer, bara att man har flyttat ut handlingen på andra personer. Visst är det mer handling här än i rocky4, men å andra sidan var det väl inte ett relationsdrama man ville se? Stallone är en helt ok skådis, synd att han lagt så mycket energi på trötta rambo/expendables/ creed sista 10-15 åren.
Gordyal
2021-02-01
Det kan kanske vara svårt att tro, men Creed II är faktiskt förutsägbar även för sin förutsägbara genre.Dessutom är den väldigt sötsliskig. Däremot tycker jag att Stallone imponerar (utifrån hans begränsade kapacitet), och fighterna är givetvis intensiva, brutala och snyggt koreograferade. Men någon betygstrea orkar den inte riktigt upp till. (6+/15)
Christofer
2020-01-08
2019-11-05: Över förväntan faktiskt. Ganska givet manus förstås, inga överraskningar, men man vet vad man får och det är okej.
PeterTheW
2019-12-06
Jodå, fullt dugligt och spännande trots att man vet precis vad som ska hända.
dafreakish
2019-11-24
Inte lika bra som föregångaren men skapar mänsklighet i något som hade kunnat bli ännu mer uttjatat.
dudson
2019-11-17
Kändes mera som en drama film. Väldigt känslosam & stark film då man får en känsla för karaktärerna. Synd att dom jämt ska slänga in djungel trumma- rapp i smeten#( Sen var slutfighten episkt grym. Samt att skåda Dolphan & Sly som 2 visa klocka män heheee..
Krille80
2019-10-12
Regissör/manusförfattare Ryan Coogler gjorde en stor insats när han lyckades väcka liv i karaktären Rocky och samtidigt skapa en boxningsfilm som stod ut med Creed(2015). Att det skulle komma en uppföljare var inte förvånande för när Stallone får blodad tand så missar han inte tillfället. Tyvärr är Coogler inte med denna gång men inledningsvis tycker jag denna uppföljare känns både fascinerande och intressant. När man sedan lägger all krut på familjen Drago så känns det som man återser Rocky 4.
Bumbi78
2019-10-12
Har en gammal kärlek till Rocky-filmerna, så Creed var en positiv överraskning som blandade nytt och fräscht med en stor dos nostalgi. Den här uppföljaren vill så gärna vara den episka fortsättningen, men lider lite av att den i stort enbart kretsar runt en sårad maskulinitet. Återvändandet av Drago är såklart genialt.
StureStenhög
2019-05-06
Det är väldigt mycket en vanlig boxningsrulle det här, och det som ändå höjer den lite är att den är en del av Rocky-universumet. Det är trots allt en värld som jag gillar att återvända till, och den stora behållningen den här gången är att de har plockat tillbaka Dolphan. Att se honom gå runt och vara bitter och allmänt rysk är en fröjd. Även Rocky själv är alltid ett kärt återseende. Men där någonstans ligger problemet också. Det är allt runtomkring som är bra, medan Creed är en ganska blek karaktär. Om tanken är att han ska bära det här själv så småningom, så känns inte utsikterna speciellt goda. Svag trea
Zok
2019-04-07
Tycker att den funkar bra. Men den följer så klart mallen av en Rocky film. Självklart även rätt enkelt att lista ut slutet tidigt på grund av detta. Men som helhet sänker det inte filmen, man får vad man är ute efter om man gillar tidigare filmer, nästen mer lik de gamla filmerna i upplägg faktiskt.
Visa äldre kommentarer »