Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Crazy in Love


Romantisk dramakomedi om två personer som har Aspergers syndrom. Donald leder en hjälpgrupp för autister och gillar fasta mönster och rutiner, men när den vackra Isabelle går med i gruppen börjar hans liv att bli mer komplicerat.


Originaltitel Mozart and the Whale
Regissör Petter Næss
Manus Ronald Bass
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Josh Hartnett, Radha Mitchell, Gary Cole, Sheila Kelley, Erica Leerhsen, Rusty Schwimmer, John Carroll Lynch, Allen Evangelista, Nate Mooney, Robert Wisdom
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 812
Filmnummer 38904

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


GrandMaster_E
2016-01-15
Fin film. Nära 4:an.
Barneyk
2015-12-01
Jag gillar verkligen inte alls början, sen blir den smårolig, mysig och fin, sen utvecklas den till något så mycket mer och var väldigt känslosam och bra!
Mortiis
2015-07-23
"Crazy in love" är verkligen en respektlös och dum titel. Bortsett från det, en charmig film som delvis är ganska egen och delvis för klyschig. Finfint skådespeleri från Hartnett och Mitchell. Rätt coolt med regissören från Elling och manusförfattaren från Rain Man, ändå.
davvelitooo
2013-01-13
En fin film!!! Den orkar upp till 4an tack vare bra skådespel av Josh och Radha. En film man ska se!
Grillo
2012-08-17
Mysig film även om den är stereotyp trots sin nisch. Den "svenska" titeln är osedvanligt korkad...
Nathalena
2011-10-30
annorlunda kärleksstory, men den levde inte upp till förväntningarna
cassiopeia
2011-06-19
Jag gillar storyn, och skådisarna gör bra ifrån sig. ändå önskar jag att den hade lite mindre amerikansk 90-talskänsla, i synnerhet som den är gjord på 2000-talet...
Carie
2010-12-22
Underbar!
jean1
2010-10-10
Nej, skildringen av människor med Aspergers kanske inte är 100% korrekt, men jag tycker inte att det har någon större betydelse. För om man ser bortom det.... så är det en fantastisk skildring av två kantstötta personligheter som finner varandra och kärleken. Trovärdigheten i handlingen kan också diskuteras....men i böcker och på film är ju allt möjligt...och jag tycker verkligen om den här filmen.
Kajanus
2010-09-11
Ett intressant tema som snabbt tappar greppet om åskådaren då berättelsen snabbt övergår till att enbart vara ett skådespel. Substansen saknas och trovärdigheten kastas överbord trots en intressant ensemble och den fantastiska Radha Mitchell är som alltid mer eller mindre lysande. Hartnett gör vad han kan med sin roll, men den försöker sikta till höjder som den inte klarar av att bemästra.
Visa äldre kommentarer »