2.1
2009
USA
113min
IMDb
Komedin följer fyra par som är på semester på en tropisk ö. Medan ett par är där för att arbeta på sitt äktenskap är de andra tre där för att åka jet ski, gå på spa och njuta av att ha roligt i solen. De upptäcker snart att deltagandet i anläggningens parterapi inte är valfritt?
Originaltitel |
Jon Favreau, Vince Vaughn, Dana Fox |
Genre |
Komedi, 2000-tal |
Skådespelare |
Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau, Malin Åkerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk, Tasha Smith, Carlos Ponce, Peter Serafinowicz, Jean Reno, Temuera Morrison |
Betygsätt |
Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal |
3158 |
Filmnummer |
74776 |
Jason (Jason Bateman) och Cynthia (Kirsten Bell) har problem med sitt äktenskap. De kan inte få barn och den ena parten kontrollerar den andra lite för mycket. De bestämmer sig för att åka till ... Läs mer »
Trubbel i paradiset ser imponerande ut på pappret med en skådespelarensemble bestående av ofta roliga personer som Vince Vaughn, Jon Favreau och Jason Bateman. Lägg därtill nya stjärnskottet Kri... Läs mer »
Komedier kraschar alltid när det är allt för gamla personer, som gör humor som riktar sig till 10-åringar. Här var det inga svordomar, det var under bältet och det var töntigt. Vem som helst hade kunnat skriva manus här. Jag rörde inte på smilbanden en enda gång, jösses vilken krasch.
Vilken smörja från början till slut. Förstår inte att dom fortfarande kan producera så dåliga filmer. Känns så orealistiskt med fula småfeta män och deras supersnygga fruar. Tråkiga, platta karaktärer och dialogen och handling är riktigt dåligt.
Ändå ganska rolig ibland. Börjar riktigt svagt med massa ungar överallt och en superdryg Malin Åkerman. Men sedan jäklar, Bateman och grabbarna drar till paradiset och träffar en skön uppsättning franska, spanska och engelska infödingar. Jag tror alla kan se det roliga i en vältränad man med små badbyxor som demonstrerar sexuella yogapositioner.
Inget nytt under solen. Som andra filmer i genren fast tråkigare skämt och längre mellan skratten. Skämt som inte ens är roliga från början upprepas in absurdum. Blev för irriterad av den för att ge något annat än ettan.
Den här filmen är väl ungefär allt som är dåligt med dessa massproducerade komedier. En del av dem är ju givetvis helt okej eller till och med bra. Men ibland blir det ju bara så att allt som är dåligt hamnar i en och samma rulle. Det är inte fruktansvärt, men det är verkligen inte bra. 3,0 på SH-skalan.
För mycket Vince, konstig intrig och för lång. Jag hade gärna sett mer av Kristin Davis som funkar bra i sin roll. Och Jean Reno är ju rolig. Som helhet får den en riktigt svag trea.
Vilken hopplös smörja. Dom kunde skippat 20 minuters övertalningsförsök i början av filmen - då hade vi i alla fall sluppit 20 minuter av smörjan...
Trött film som inte ens har någon feelgoodkänsla, trist att så många fina skådisar kastar bort sin talang på ett svagt manus.