Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Country Strong


En ung countrysångare på uppåtgående blir involverad med den labile, f d countrysångerskan Kelly Canter. Tillsammans ger sig de två, samt Kellys make/manager och en skönhetsdrottning med countrysångsambitioner, ut på vägarna för att återuppliva hennes karriär. Men mellan konserterna och romanserna börjar relationerna dem emellan successivt braka samman.


Originaltitel Country Strong
Regissör Shana Feste
Manus Shana Feste
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Gwyneth Paltrow, Tim McGraw, Garrett Hedlund, Leighton Meester, Ed Bruce, Jeremy Childs, Alana Grace, Cinda McCain, Jeffrey Buckner Ford, Marshall Chapman, Gabe Sipos, Dan Beene, Darrin Dickerson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 354
Filmnummer 86180

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Catwalker
2015-03-22
Positiv överraskning. Gillar country, slår verkligen an en sträng i min med starka texter om livets vemod. Tkr skådisarna gör det bra, särskilt Hedlund och McGraw ser jag gärna mer av. Paltrow helt ok fast jag vanligtvis har lite svårt för henne, fin kemi mellan allihop.
Gumsamumsa
2013-09-06
Oh det här sög!
DV_86
2013-08-30
Inte lika gripande som Crazy Heart men ändå en riktigt bra film. Jag tyckte James Canter var ett rövhål från början som bara tänkte i dollartecken, men han växer och sympatierna för honom likaså, dock får jag inte 100% sympati. Beau är den karaktären filmen handlar om, men han får tyvärr inte så mycket utrymme som jag hade förväntat mig. Tycker dock dom borde skippat Beau och Canters kärleksrelation, tillför liksom inte så mycket. Dom kunde bara varit vänner och historien hade inte förändrats ett dugg. Jag gillar såna här filmer som kretsar kring musik. Och dom ska helst innehålla misär för att få mig att sitta kvar. Jag är säker på att Shana Feste sneglade en aning på Crazy Heart när hon skrev filmen. 4/5
AmyTatti
2013-07-08
Jag uppskattar att de gjort James Canter till en mångbottnad person och inte en tyrann, i början trodde jag det var vad den karaktären skulle representera: ondska. Ju längre filmen lider ökar min sympati för honom. Egentligen tycker jag att de andra karaktärerna, särskilt Kelly och Beau är ganska ointressanta. De är som de är och som de alltid verkar ha varit, vi får inga ledtrådar eller förklaringar. Det är lite synd. Men det är ändå en bra historia, med bra musik.
Murvel48
2013-06-27
Ingen märkvärdig film egentligen men man fäster sig snabbt vid de fyra huvudkaraktärerna.
snyltare
2012-12-31
Stark trea till en sevärd film med väldigt bra musik. Gwyneths skådespel är bra och hennes roll intressant, men huvudpersonen är ju ändå Beau ... Fast varför tycker jag det? Det har nog mer att göra med mina egna tankar i dessa dagar. I mitt huvud blev han en gammal kärlek.
sundelius
2012-11-06
En film som passar väldigt bra om man gillar country-musik. Musiken i filmen var överlag väldigt bra, vilket höjer filmens betyg ifrån 3 till 4.
yrkeschaufföre
2012-04-30
Gwyneth är bra och Leighton är söt.... så en stark tvåa.
Dissy
2012-04-21
Grym musik!!! Därav 4:an. Handlingen var väl rätt så förutsägbar. Men grymt skådelspel av Gwynet. Men det var ju rätt väntat ändå:)
mathildaas
2011-12-25
En riktigt mysig film med skön musik och att den sjukt snygge Garret Hedlund är med gör verkligen inte saken sämre :)
Visa äldre kommentarer »